Τρίτη 27 Οχτώβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΟΝ ΙΤΑΛΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ 1940-41»
Βιβλιοπαρουσιάσεις σε όλη τη χώρα

Σειρά εκδηλώσεων παρουσίασης της μελέτης του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ, «Το ΚΚΕ στον ιταλοελληνικό πόλεμο 1940-41», που κυκλοφορεί από τη «Σύγχρονη Εποχή», πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες από Οργανώσεις του ΚΚΕ.

Συγκεκριμένα:

Στην Αττική

-- Σήμερα, Τρίτη, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων, απ' την ΤΟ Μεταφορών, με τον Δημήτρη Ξεκαλάκη, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ και του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Την Πέμπτη 29/10, στις 6 μ.μ. στο βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής» απ' την ΤΟ Δικηγόρων της ΚΟ Αττικής. Την παρουσίαση θα κάνει ο Κώστας Σκολαρίκος, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Δυτική Ελλάδα

-- Σήμερα, Τρίτη, στον Πύργο, στο Εργατικό Κέντρο στις 19.30, θα μιλήσει ο Βίκτορας Θωμόπουλος, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

-- Την Πέμπτη 29/10, στο ΤΕΙ Πάτρας, στο μικρό αμφιθέατρο, στις 13.00, θα μιλήσει η Δώρα Σιαδήμα, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας και Γραμματέας της ΤΕ ΑΕΙ - ΤΕΙ Πάτρας του ΚΚΕ.

-- Την Πέμπτη 29/10, στο ΑΕΙ Πάτρας, στο αμφιθέατρο των Ηλεκτρολόγων, στις 13.00, θα μιλήσει η Κωνσταντίνα Τσιουπρά, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στην Κ. Μακεδονία

-- Σήμερα, Τρίτη, στην Πολίχνη, στις 6.30 μ.μ., στο στέκι της Λαϊκής Επιτροπής (Μαυρολεύκης 17), με ομιλήτρια την Λίνα Χατζηκυριάκου, μέλος της ΕΟΕ της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Στη Δυτ. Μακεδονία

-- Σήμερα, Τρίτη, στις 7 μ.μ., στα Γρεβενά στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με τον Νώντα Στολτίδη, μέλος του ΓΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Αύριο, Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στην Κοζάνη, στο Εργατικό Κέντρο, με τον Νώντα Στολτίδη, μέλος του ΓΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ