Σάββατο 24 Οχτώβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μεγάλες οι ευθύνες της κυβέρνησης για τις καταστροφές

Κλιμάκια του ΚΚΕ βρέθηκαν στις περιοχές όπου σημειώθηκαν μεγάλες καταστροφές. Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Κόμματος για το ζήτημα

Για μια ακόμη φορά, ο ελληνικός λαός βλέπει τους κόπους του και ακόμα και τη ζωή του να χάνονται λόγω των καταστροφικών πλημμυρών, που οφείλονται στην έλλειψη υποδομών και κυβερνητικού σχεδιασμού για την προστασία από τα φυσικά φαινόμενα, τελικά στην περιφρονητική στάση απέναντι στον άνθρωπο, που χαρακτηρίζει το καπιταλιστικό σύστημα.

Κάθε χρόνο πλημμυρίζουν πόλεις, δρόμοι, λαϊκές κατοικίες και χώροι δουλειάς, μπαίνουν σε κίνδυνο η περιουσία, αλλά ακόμα και η ζωή των λαϊκών οικογενειών.

Το ΚΚΕ καλεί τα λαϊκά στρώματα να οργανώσουν την πάλη τους, να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους, απαιτώντας να ληφθούν τώρα μέτρα αντιπλημμυρικής προστασίας, μέτρα ανακούφισης των πληγέντων και αποκατάστασης των ζημιών, έκτακτη ενίσχυση για τις άμεσες ανάγκες τους. Να συγκεντρώσουν δυνάμεις για τη λαϊκή αντεπίθεση και τον άλλο δρόμο ανάπτυξης, που θα ικανοποιήσει το σύνολο των λαϊκών αναγκών.


ΣΕΛ.  4   -   5

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ