Τετάρτη 21 Οχτώβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΔΙΕΘΝΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ
Καταγγέλλει την επίθεση στο σπίτι στελέχους του

Τη δράση των αντιδραστικών φασιστικών δυνάμεων στην Ουκρανία αναδεικνύει το ΚΚ Ουκρανίας, που καταγγέλλει ότι στις 19 Οκτώβρη στις 4 τα ξημερώματα, το διαμέρισμα του Πρώτου Γραμματέα της Νομαρχιακής Οργάνωσης του Πριμόρσκι στην περιφέρεια της Μαριούπολης, Αλεξέι Κριβούν, έγινε στόχος επίθεσης με όλμο.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωση: «Το βλήμα χτύπησε το παράθυρο στον τρίτο όροφο και μπήκε στο διάδρομο του κτιρίου όπου βρίσκεται και το γραφείο του υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας στην περιοχή του Ντονέτσκ και έφτασε σε μια ντουλάπα γεμάτη με πράγματα και οικιακά σκεύη. Μόνο από τύχη δεν υπήρξαν θύματα. Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΚ καταγγέλλει την ενέργεια ως τρομοκρατική εναντίον του συντρόφου μας και της οικογένειάς του. Πιστεύουμε ότι είναι το αποτέλεσμα των βίαιων συμμοριών που έχουν στήσει οι φασίστες που αυτοαποκαλούνται "δημοκράτες" με τη συνενοχή των επίσημων αρχών, προκειμένου να ακυρώσουν τις επερχόμενες τοπικές εκλογές.

Απαιτούμε τη διερεύνηση του περιστατικού και την τιμωρία των υπευθύνων και να σταματήσει η βία που ξεκίνησε η χούντα της Ουκρανίας και οι ναζί συνεργοί της».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ