Παρασκευή 9 Οχτώβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
Πλημμύρισε από κόσμο και μελωδίες

Οι String Demons, δηλαδή η Λυδία και ο Κωνσταντίνος Μπουντούνης, άνοιξαν την αυλαία της γεμάτης από κόσμο Κεντρικής Σκηνής. Με βιολί και βιολοντσέλο, αντίστοιχα, εντυπωσίασαν, έχοντας καταφέρει να εντάξουν στη μουσική τους πολλά διαφορετικά ακούσματα με υπέροχα αποτελέσματα...

«Ανθισε το τραγούδι κι έγινε / ελπίδας φάρος μέσα στο χαμό / Και στέρεψε ο πόνος μας που πίκραινε / το δάκρυ και τον αναστεναγμό»... καθώς στη συνέχεια ο Παντελής Θαλασσινός, με μια κιθάρα στα χέρια και με την ορχήστρα του, μας ταξίδεψε, με τα τραγούδια του, μέσα από μονοπάτια χαράς, αλλά και πιο ιδιαίτερων στιγμών, παρουσιάζοντας ένα πλούσιο πρόγραμμα, με τραγούδια από την εποχή των «Λαθρεπιβατών» μέχρι σήμερα, αλλά και κομμάτια άλλων καλλιτεχνών και συνθετών. Τραγούδια του Παντελή που έχουν χαραχτεί βαθιά στην καρδιά: «Εισιτήριο στην τσέπη σου», «Δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω», «Ανάθεμά σε», «Τα σμυρναίικα τραγούδια», «Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε», «Κράτα για το τέλος», κ.ά. Μαζί του στη σκηνή η Νάνα Μπινοπούλου.

Οι δύο αγαπημένοι ερμηνευτές Βασίλης Παπακωνσταντίνου και Χρήστος Θηβαίος, με ένα μουσικό παιχνίδι για δύο φωνές, έκλεισαν την πρώτη βραδιά του Φεστιβάλ στην Κεντρική Σκηνή. (Ρεπορτάζ από τη συγκεκριμένη συναυλία θα δημοσιευθεί στον «Ριζοσπάστη» του Σαββάτου)



Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ