Τρίτη 22 Σεπτέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2015
Στοιχεία για το εκλογικό αποτέλεσμα

Phasma

Συμπληρωματικά με τους αναλυτικούς πίνακες των αποτελεσμάτων των εκλογών σε όλη την επικράτεια, ο «Ριζοσπάστης» παρουσιάζει σήμερα και ορισμένα σημαντικά στοιχεία του εκλογικού αποτελέσματος που αφορούν το ΚΚΕ.

Συγκεκριμένα, παρουσιάζονται οι εξής πίνακες:

ΠΙΝΑΚΑΣ 1: Οι εκλογικές περιφέρειες στις οποίες το ΚΚΕ λαμβάνει την τρίτη θέση.

ΠΙΝΑΚΑΣ 2: Οι δήμοι στο Λεκανοπέδιο Αττικής, όπου το ΚΚΕ αναδεικνύεται σε τρίτο κόμμα. Υπενθυμίζουμε ότι το ΚΚΕ αναδείχθηκε τρίτη δύναμη στην εκλογική περιφέρεια της Β' Αθηνών, όπως και στους 3 από τους 5 δήμους της Β' Πειραιά, γεγονός που αποτυπώνεται και στα στοιχεία του συγκεκριμένου πίνακα.

ΠΙΝΑΚΑΣ 3: Τα αποτελέσματα στο Δυτικό Τομέα Αθηνών (δήμοι Αγίας Βαρβάρας, Αγίων Αναργύρων - Καματερού, Αιγάλεω, Ιλίου, Περιστερίου, Πετρούπολης, Χαϊδαρίου), όπου το ΚΚΕ αναδείχτηκε και σε αυτές τις εκλογές στην τρίτη θέση, με ποσοστό 3% μεγαλύτερο από το πανελλαδικό και 1,71% μεγαλύτερο από το ποσοστό του Κόμματος συνολικά στη Β' Αθηνών.

ΠΙΝΑΚΑΣ 4: Οι δήμοι σε πόλεις της υπόλοιπης Ελλάδας (με περισσότερους από 15.000 εγγεγραμμένους), όπου το ΚΚΕ βρίσκεται στην τρίτη θέση.

ΠΙΝΑΚΑΣ 5: Τα αποτελέσματα στο δήμο Ικαρίας, όπου το ΚΚΕ αναδεικνύεται σε πρώτο κόμμα, με άνοδο σε ποσοστό (33,2% από 31,8% το Γενάρη) και σε ψήφους (1.865 από 1.808).Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org