Πέμπτη 17 Σεπτέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΤΥΠΟΥ
Σταθμός η Γενική Συνέλευση στις 27 Σεπτέμβρη

Προσανατολίζονται σε κλιμάκωση με 48ωρη απεργία

Από τη συγκέντρωση των εργαζομένων στη διάρκεια της στάσης εργασίας
Από τη συγκέντρωση των εργαζομένων στη διάρκεια της στάσης εργασίας
Με ανακοίνωσή του, το ΔΣ της Ενωσης Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθηνών χαιρετίζει τους εργαζόμενους που συμμετείχαν στις στάσεις εργασίας για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους.

Οπως σημειώνει, «παρά τις πιέσεις των διευθυντικών στελεχών, που περιόδευαν στα τμήματα και προσπαθούσαν να πείσουν τους εργαζόμενους ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος για αγώνα, διαχωρίζοντας τα συμφέροντα των εργαζομένων ανάλογα με το σε ποια εταιρεία εργάζονται, παρά την προκλητική παρουσία στελέχους της "Ευρώπης" στην απεργιακή συγκέντρωση των εργαζομένων, η συμμετοχή ήταν μαζική, η συζήτηση που αναπτύχθηκε στις συγκεντρώσεις γόνιμη και έστειλε μήνυμα συσπείρωσης και αποφασιστικότητας στις δύο εταιρείες».

Το σωματείο υπενθυμίζει ότι η «Αργος» χρωστάει ακόμα δεδουλευμένα του Αυγούστου, η «Ευρώπη» συνεχίζει εδώ και δύο χρόνια να κλέβει κάθε μήνα από τις τσέπες των εργαζομένων μέρος του μισθού τους και οι εκδότες αρνούνται να υπογράψουν ΣΣΕ.

Κατά τη διάρκεια των στάσεων εργασίας, πάρθηκαν αποφάσεις για συνέχιση και κλιμάκωση του αγώνα. Πρώτος σταθμός είναι η σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την Κυριακή 27 Σεπτέμβρη, στις 11 π.μ., στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής, με ένα και μοναδικό θέμα: Τον ορισμό ημερομηνίας για απεργιακή κινητοποίηση.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ