Τρίτη 15 Σεπτέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2015
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΡΟΣ
Καμιά ψήφος σε όσους υπηρετούν τους επιχειρηματικούς ομίλους

Σε προεκλογική συγκέντρωση στο Ιλιον, στην κεντρική πλατεία, μίλησε το βράδυ της Παρασκευής ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Β' Αθήνας, απευθύνοντας κάλεσμα για ενίσχυσή του ΚΚΕ, σημειώνοντας ότι χιλιάδες εργατικές - λαϊκές ψήφοι μπορούν να αποτελέσουν κόκκινο βόλι στην καρδιά της αντιλαϊκής πολιτικής.

«Το ΚΚΕ είναι η μόνη δύναμη που θέλει τη ρήξη με αυτό το δρόμο της ανάπτυξης που εδώ και χρόνια βασανίζει το λαό μας. Καμιά ψήφος στα κόμματα που υπηρετούν τους επιχειρηματικούς ομίλους και τα συμφέροντά τους», κάλεσε.

Ο Γ. Πέρρος αναφέρθηκε και κάλεσε και το λαό να αναλογιστεί τα έργα και τις ημέρες όσων κυβέρνησαν αλλά και όσους διεκδικούν την ψήφο τους και στα δόκανα που στήνει το σύστημα και να γυρίσει την πλάτη στα ψέματα και τις αυταπάτες που καλλιεργούν. «Θέλουμε να καλέσουμε όλους όσοι για διάφορους λόγους τις προηγούμενες εκλογές έκαναν άλλες επιλογές. Να τους πούμε σκεφτείτε, προβληματιστείτε, σκεφτείτε την επόμενη μέρα που θα χρειαστεί μια ισχυρή εργατική - λαϊκή αντιπολίτευση. Μόνο το ΚΚΕ μπορεί να την κάνει αυτή. Θέλουμε να καλέσουμε το λαό μας να μετρήσει τη στάση των άλλων κομμάτων απέναντι στη ζωή του, απέναντι στα δικαιώματά του», τόνισε μεταξύ άλλων.

«Ο λαός μας έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι όταν το αποφασίσει μπορεί να ξεπεράσει τα εμπόδια που του βάζουν για να τον δέσουν χειροπόδαρα. Το έχει αποδείξει και η Ιστορία μας, ότι ο λαός μας με ένα ισχυρό ΚΚΕ γίνεται θηρίο και μπορεί να παρασύρει όλους αυτούς που είναι στο διάβα του. Το ΚΚΕ έχει αποδείξει ότι μπορεί να είναι το αγκωνάρι του λαού στην πάλη του ενάντια στη φτώχεια, στην ανεργία, στην εξαθλίωση, τώρα που όλα τα άλλα κόμματα βρίσκονται στοιχισμένα στην ίδια γραμμή, δηλαδή πώς θα εφαρμόσουν τα μνημόνια», σημείωσε.

Στη συγκέντρωση χαιρετισμό απηύθυνε ο Βασίλης Πετρόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Β΄ Αθήνας, ο οποίος σημείωσε μεταξύ άλλων ότι ο λαός έχει την ευκαιρία να αξιοποιήσει την εμπειρία που απέκτησε το προηγούμενο διάστημα. «Από το 2009 και μετά και οι νέοι είχαν τη δυσάρεστη εμπειρία να ζήσουν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ, ΛΑ.Ο.Σ, Παπαδήμα και πρόσφατα τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ», ανέφερε μεταξύ άλλων. Οπως τόνισε, «όλοι μαζί έχουν συμφωνήσει στα μνημόνια και στριμώχνονται για την κυβέρνηση της επόμενης μέρας. Ολοι μαζί θα δώσουν τη μάχη για την εφαρμογή των μέτρων που πριν από λίγες ημέρες ψήφισαν», υπογραμμίζοντας πως «αν έχει κάτι θετικό να βγάλει η κάλπη στις 20 Σεπτέμβρη είναι ένα. Το δυνάμωμα του ΚΚΕ σαν τη μόνη ελπίδα, τη μόνη δύναμη που μπορεί να σταθεί στο πλευρό των εργατικών και λαϊκών αγώνων».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Εφυγαν με την ουρά στα σκέλια οι ναζί - κασιδιάρηδες(2017-02-24 00:00:00.0)
Φοβούνται το ΚΚΕ και το χτυπούν με συκοφαντίες(2009-09-08 00:00:00.0)
Απείθαρχη απάντηση στην Ευρωπαϊκή Ενωση(2004-06-05 00:00:00.0)
«Να φτάσει παντού η φωνή του ΚΚΕ»(2004-02-12 00:00:00.0)
Μόνο ο λαός μπορεί να αντισταθεί στον πόλεμο(2003-04-02 00:00:00.0)
Οι «κόκκινοι» ανεβαίνουν(2000-03-29 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ