Σάββατο 12 Σεπτέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΝΕΟΛΑΙΑ
Φεστιβάλ σε άλλες πόλεις

Φεστιβάλ γίνονται σήμερα και αύριο και σε άλλες πόλεις σε όλη τη χώρα. Συγκεκριμένα:

Σήμερα, Σάββατο

Χαλκίδα, 8.30 μ.μ., «Κόκκινο σπίτι», με ομιλητή τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, συναυλία από το μαθητικό συγκρότημα «Ocean Drive», συναυλία με τους «Sober» (Στέλιος Μαγαλιός) και λαϊκό γλέντι.

Αλεξανδρούπολη, πάρκο Ακαδημίας, με ομιλητή τον Νίκο Σοφιανό, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και συναυλία με τον Αγάθωνα.

Πάτρα, ΤΕΙ, με ομιλήτρια την Μαρία Λαβράνου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και: Επίδειξη παραδοσιακών χορών, παράσταση κουκλοθέατρου από τον Κ. Μουρελάτο, συναυλία με τα συγκροτήματα Tourlou the Band, Revenge και Ερήμη, λαϊκό γλέντι με τον Γιώργο Μαργαρίτη, έκθεση με θέμα: «Τιμάμε τους αλύγιστους της ταξικής πάλης... Κάτω από την ίδια σημαία συνεχίζουμε μέχρι την τελική νίκη» κ.ά.

Κοζάνη, 8 μ.μ., Πάρκο (Γήπεδο), με ομιλητή τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και αφιέρωμα από το συγκρότημα της ΚΝΕ στα Μακρονησιώτικα τραγούδια και συναυλία με τον Βασίλη Λέκκα.

Γρεβενά, 8 μ.μ., πλατεία Λαχαναγοράς (Ρολόι), με ομιλητή τον Θανάση Χαστά, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και συναυλία με έντεχνο σχήμα και λαϊκό γλέντι.

Αύριο, Κυριακή

Ρέθυμνο, στην πλατεία Μικρασιατών, με ομιλητή τον Νίκο Μανουσάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και μουσικό αφιέρωμα από ομάδα της ΚΝΕ και γλέντι με τον Μανωλιούδη.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ