Κυριακή 13 Σεπτέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2015
Γιώργος ΜΠΟΥΛΟΥΓΑΡΗΣ

Μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ

Στις 20 Σεπτέμβρη μπροστά στην κάλπη, με περισσότερη γνώση παίρνουμε θέση και με την ψήφο μας, για το σήμερα και το αύριο, για τη ζωή και τις ανάγκες μας. Τώρα που ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Ποτάμι, ΑΝΕΛ, ΠΑΣΟΚ συναγωνίζονται για το ποιος θα εφαρμόσει καλύτερα την αντεργατική - αντιλαϊκή πολιτική (τα μνημόνια) σαν τη μοναδική ρεαλιστική λύση για την ανάκαμψη της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων και οδηγούν τους εργαζόμενους μαζικά στη φτώχεια, στην εξαθλίωση και την ανεργία, οι μάσκες πέφτουν.

Το βλέπουμε πιο καθαρά ότι ο μονόδρομος της ΕΕ, με ευρώ ή δραχμή, μας οδηγούν στη βαρβαρότητα, τον εργασιακό και κοινωνικό μεσαίωνα. Γι' αυτό εμφανίστηκαν και οι νέοι «ψαράδες» (ΛΑΕ) της ενσωμάτωσης στην αστική διαχείριση. Ομως δεν μπορεί να υπάρχουν αυταπάτες. Ολοι γνωρίζουμε τι έρχεται και τι μας περιμένει μετά τις εκλογές. Το 3ο μνημόνιο είναι το πρόγραμμα της επόμενης κυβέρνησης.

Γι' αυτό εμείς οι εργαζόμενοι: Δυναμώνουμε την πάλη μας, αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες, ισχυροποιώντας την πολιτική δύναμη που μας είπε την αλήθεια, στάθηκε στην πρώτη γραμμή, είχε καθοριστική συμβολή στην οργάνωση της αντίστασης των εργαζομένων και του λαού, αντιπάλεψε με σθένος όλα τα αντεργατικά μέτρα.

Δεν νομιμοποιούμε τη μονιμοποίηση της αντεργατικής πολιτικής, τα μνημόνια. Δυναμώνουμε την ελπίδα, ισχυροποιούμε τους αγώνες της εργατικής τάξης, τις λαϊκές διεκδικήσεις. Επιβραβεύουμε τη συνέπεια, δεν επιτρέπουμε να παίρνουν την αλήθεια μας και να την κάνουν ψέμα. Την Κυριακή στην κάλπη ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΚΕ. Από τη Δευτέρα, συμβάλουμε με τη συμμετοχή μας στους αγώνες στη δημιουργία των προϋποθέσεων για τη δική μας εξουσία. Πορευόμαστε σταθερά στο δρόμο της Ανατροπής.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Αρχαιρεσίες σωματείων(2017-05-23 00:00:00.0)
Υπάρχουν δεκάδες λόγοι για να στηρίξουν οι νέοι το ΚΚΕ(2014-05-11 00:00:00.0)
Δυναμώνουν τους εκβιασμούς μέσα κι έξω απ' τους τόπους δουλειάς(2010-10-31 00:00:00.0)
«Αντι-μνημόνια» προσωπεία(2010-08-24 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ