Κυριακή 30 Αυγούστου 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Προεκλογικές πονηριές...

Θυμάστε που πριν από μερικές βδομάδες, αρχές Αυγούστου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης παρουσίαζαν με δόξα και τιμή την υποτιθέμενη μείωση των διοδίων για κάποιες κατηγορίες πολιτών; Ε, γράψτε άκυρο. Χτες ανακοινώθηκε ότι η επόμενη κυβέρνηση θα κληθεί να εφαρμόσει ένα νέο αναδιαρθρωμένο μοντέλο για την πολιτική των διοδίων.

Βέβαια, όσα είχαν εξαγγελθεί τότε δεν αφορούσαν μείωση της τιμής των διοδίων ή κάτι τέτοιο. Απλά, είχε στηθεί μια μεγάλη προεκλογική - όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων - φιέστα για να μας πούνε ότι αν και εφόσον το αποφασίσουν οι μεγαλοκατασκευαστές και οι μεγαλοεργολάβοι που διαχειρίζονται τους εθνικούς δρόμους, ίσως υπάρξουν μειώσεις στα διόδια.

Αυτό που έγραφε τότε ο «Ρ», το ομολόγησε ο ίδιος ο αρμόδιος υπουργός, που δήλωσε: «Εχει ξεκινήσει η αλληλογραφία με τους δύο αυτοκινητόδρομους, προκειμένου να ξεκινήσουν τις μελέτες για το αναλογικό σύστημα διοδίων χιλιομετρικής χρέωσης». Και δείτε την πολιτική απάτη που ακολουθεί. Λέει στη συνέχεια ο υπουργός για την εφαρμογή των μέτρων για τα διόδια: «Θα τα κάνει ο νέος υπουργός, εφόσον υπάρχει κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα». Στην επιδίωξη να αρπάξουν την ψήφο του λαού δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα...


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ