Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Πλούσια δράση με αιχμή το συλλαλητήριο στη ΔΕΘ

Συνέντευξη Τύπου και πλατιά σύσκεψη συνδικαλιστών και σωματείων την Παρασκευή 4/9 στη Θεσσαλονίκη

Το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων που θα αναπτύξει στη Θεσσαλονίκη, παράλληλα με το μεγάλο συλλαλητήριο το Σάββατο 5 Σεπτέμβρη, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Αριστοτέλους, ανακοίνωσε η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη, στις 10.30 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου με τη συμμετοχή των αγροτών (ΠΑΣΥ), των αυτοαπασχολούμενων (ΠΑΣΕΒΕ), των γυναικών (ΟΓΕ), της νεολαίας (Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών), όπου θα παρουσιάσει το πρόγραμμα δράσης και τους στόχους του ταξικού κινήματος το επόμενο διάστημα.

Την ίδια μέρα (Παρασκευή 4/9), η Εκτελεστική Γραμματεία καλεί συνδικάτα, συνδικαλιστές, Επιτροπές Αγώνα σε πλατιά σύσκεψη, στις 7 μ.μ., στον κινηματογράφο «Αλέξανδρος». Στόχος είναι «να συζητήσουμε πώς καλύτερα θα οργανώσουμε την πάλη μας στους χώρους δουλειάς, ενάντια στα νέα δυσβάσταχτα μέτρα του 3ου μνημονίου που έρχονται να προστεθούν στα προηγούμενα. Για την κατάσταση στο εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα και την προοπτική που βάζει στόχο το ταξικό κίνημα».

Παράλληλα, το τριήμερο 3, 4 και 5 Σεπτέμβρη, θα γίνουν μαζικές εξορμήσεις, περιοδείες και συγκεντρώσεις σε κεντρικούς χώρους εργασίας όλων των κλάδων στη Θεσσαλονίκη, από προέδρους Ομοσπονδιών, συνδικάτων και άλλα στελέχη του ταξικού κινήματος. Το μέχρι τώρα πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • Την Πέμπτη 3/9: «Vodafone», «NOTOS», «ATTICA», «Καρφούρ Μακεδονία» και «Ουάν Σαλόνικα», «Met», «Porto Palace», «Mediterannean», «Todaylicious», Δήμος Καλαμαριάς, «Χαρτέλ», Πρακτορεία Τύπου «Αργος» - «Ευρώπη», Εκτυπωτική «Σχήμα και Χρώμα», «Χάρμα», «Παπαδοπούλου» (μπισκότα), «Τράπεζα Πειραιώς» (κεντρικό κατάστημα), νοσοκομείο «Αγιος Παύλος».
  • Την Παρασκευή 4/9: ΟΤΕ (Φοίνικας), Εμπορικό Κέντρο «Κόσμος», «Πράκτικερ», αποθήκες «Καρφούρ», «Καρφούρ» Ευκαρπίας, «Capsis», «Holiday Inn», «Makedonia Palace», «Mikel», «Todaylicious», Δήμος Θεσσαλονίκης, «ΜΕΛ», «MONDI», «SCA», «ALUMIL», «KLEEMAN», «DOPLER», «ELVIAL», «Πυραμίδα», «ΔΕΛΤΑ», «ΜΕΒΓΑΛ», «Αραμπατζής» (σφολιάτα), «Μπάρμπα-Στάθης», «ΟΧΟΝΟΣ», «Τράπεζα Πειραιώς» (κεντρικό κτίριο Αριστοτέλους), «Εθνική» (Αριστοτέλους), νοσοκομεία «Ιπποκράτειο» και ΑΧΕΠΑ, όμιλος «Euromedica» («Γενική Κλινική», «Κυανός Σταυρός»), «Διαβαλκανικό».
  • Το Σάββατο 5/9: ΟΤΕ (τηλεφωνικό κέντρο Ερμού), «Vergina», «Elektra Palace», «Grand», Ψυχιατρείο.

Κάλεσμα στους εργαζόμενους, τους άνεργους και τους συνταξιούχους της περιοχής να πάρουν μαζικά μέρος στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη, απευθύνει και το Εργατικό Κέντρο Λάρισας. Τα λεωφορεία από τη Λάρισα για τη Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσουν στις 2.30 μ.μ., από την πλατεία του ΕΚ Λάρισας (δηλώσεις συμμετοχής 9-2 το πρωί και 7-9 το βράδυ, καθημερινά στα γραφεία του ΕΚ Λάρισας, στα σωματεία και στο τηλέφωνο 2410 250708).


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org