Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ
Στην «ουρά» για μια θέση στην επόμενη κυβέρνηση

Υποψηφιότητα για συμμετοχή και στην επόμενη κυβέρνηση θέτει ο Π. Καμμένος, διαμηνύοντας και την προτίμησή του να παραμείνει στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας. Τα παραπάνω ανέφερε σε χτεσινή συνέντευξή του στο MEGA, διαφημίζοντας μάλιστα το έργο του στο υπουργείο, μεταξύ άλλων σημειώνοντας την ενίσχυση της στρατιωτικής συνεργασίας με το Ισραήλ, αλλά και τους... επαίνους που παίρνουν οι Ενοπλες Δυνάμεις στους διαγωνισμούς της ΝΑΤΟικής λυκοσυμμαχίας.

Ο Π. Καμμένος, επιβεβαιώνοντας ότι εντός του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια κινήσεων, δήλωσε ότι η κυβέρνηση δοκίμασε τα πάντα, «να πουν "όχι", να σηκωθούν από το τραπέζι, να πάνε σε δημοψήφισμα», δοκίμασε φίλους και εταίρους, αλλά διαπίστωσε ότι «δεν υπάρχει διάθεση από κανέναν να βοηθήσει σε έναν άλλο δρόμο».

«Τώρα που κάηκε η πατρίδα δεν υπάρχει λόγος να φωνάξουμε φωτιά φωτιά», ανέφερε κυνικά για τη φωτιά που άναψαν στα λαϊκά νοικοκυριά.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ προέτρεψε σε ενότητα «όλων των Ελλήνων», υποδεικνύοντας στο λαό να στρατευτεί κάτω απ' τις σημαίες της εγχώριας αστικής τάξης για να υλοποιηθούν οι αντιλαϊκές αναδιαρθρώσεις που έχει ανάγκη για να ανακάμψει η κερδοφορία της. Με αυτό κατά νου ο Π. Καμμένος εξήρε τη συμφωνία επειδή εξασφαλίζει χρηματοδότηση και διευθέτηση του κρατικού χρέους, σημειώνοντας ότι πρόκειται για χρήματα που θα μπουν στην πραγματική οικονομία για να υπάρχει ανάπτυξη.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org