Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο λαός να δυναμώσει την πάλη ενάντια στα μνημόνια, την πάλη για διέξοδο σε όφελός του, ενισχύοντας το ΚΚΕ

Δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ για τις επικείμενες εκλογές

  • Η κυβέρνηση αποφάσισε να προκηρύξει εκλογές, ζητώντας από το λαό την ψήφο για να συνεχίσει τη βάναυση αντεργατική, αντιλαϊκή πολιτική με τα προηγούμενα μνημόνια και το νέο, που ψήφισε μαζί με ΝΔ - Ποτάμι - ΠΑΣΟΚ.
  • Ο πρωθυπουργός, στις χτεσινοβραδινές δηλώσεις του, υποσχέθηκε ότι μέσα στο πλαίσιο της εφαρμογής του μνημονίου για την ανάκαμψη του κεφαλαίου μπορεί να φέρει μέτρα ανακούφισης του λαού. Τα ίδια έλεγε και πριν από τις εκλογές του Γενάρη και έφερε μνημόνιο. Είναι μεγάλη παγίδα, στην οποία δεν πρέπει να πέσει ο λαός.
  • Η «Αριστερή Πλατφόρμα», που στήριξε την κυβέρνηση να φτάσει στο μνημόνιο, παγιδεύει το λαό ζητώντας του αντιμνημονιακή ψήφο, ενώ προβάλλει πολιτική εντός του καπιταλισμού και της ΕΕ.
  • Ο Δημήτρης Κουτσούμπας σε δήλωσή του ανέφερε, μεταξύ άλλων: Το ΚΚΕ θα δώσει τη μάχη των εκλογών για να δυναμώσει το μήνυμα της αντίστασης, της πάλης ενάντια στα επαίσχυντα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς, τους αντιλαϊκούς νόμους, για να ενισχυθεί η μοναδική δύναμη που μπορεί να στηριχτεί πάνω της το εργατικό - λαϊκό κίνημα, να ηγηθεί της πάλης για μια πραγματική εναλλακτική διέξοδο από την κρίση σε όφελος του λαού, για το ίδιο το μέλλον της νέας γενιάς, για να βγει δυνατός ο ίδιος ο λαός, για τη δική του προοπτική και εξουσία.

ΣΕΛ.  3,    6

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ