Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Προγραμματισμένες προφεστιβαλικές εκδηλώσεις για τις επόμενες μέρες

- Σήμερα Τετάρτη ολοκληρώνονται οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις στο νησί της Ικαρίας, με την εκδήλωση που είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 9 μ.μ. στον Καραβόσταμο. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μικρά αφιερώματα στην «απόδραση των 9» το 1955 και στον επαναστατικό και κομματικό Τύπο, θα υπάρχει παιδότοπος με πλούσιο πρόγραμμα, θα γίνουν ομιλίες και η βραδιά θα κλείσει με λαϊκό γλέντι.

- Την Παρασκευή 21 Αυγούστου, εκδηλώσεις στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα γίνουν στη Λάρυμνα, στην πλατεία «Θοδωρής Μαλέρδος» (γήπεδο 5x5).

Οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν στις 8 μ.μ. και θα περιλαμβάνουν: Θεατρικό σκετς με θέμα «Εργατικά ατυχήματα» από ομάδα του Τομεακού Συμβουλίου Φθιώτιδας της ΚΝΕ. Βιντεοπροβολή με τους αγώνες των εργαζομένων της «ΛΑΡΚΟ». Χαιρετισμό από τον Δημήτρη Φλούδα, μέλος του Τομεακού Συμβουλίου Φθιώτιδας της ΚΝΕ. Ομιλία από τον Παναγιώτη Πολίτη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ. Εκδήλωση τιμής στους εργαζόμενους που συμμετείχαν στη μεγάλη απεργία στη «ΛΑΡΚΟ» το 1977. Ζωντανό μουσικό πρόγραμμα με λαϊκό έντεχνο και ρεμπέτικο τραγούδι. Εκθέσεις και φωτοαφιερώματα.

- Στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας είναι για το Σάββατο 22 Αυγούστου προγραμματισμένες δύο εκδηλώσεις: Στο Σιδηρόκαστρο, με ομιλητή τον Θοδωρή Βλάχο, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ, και στην Ιερισσό Χαλκιδικής.

- Στην Κρήτη είναι προγραμματισμένη προφεστιβαλική εκδήλωση για το Σάββατο 22 Αυγούστου στα Ανώγεια, ενώ εκδήλωση θα γίνει και τη Δευτέρα 24 Αυγούστου, στο Καστέλι Κισσάμου, στις 8.30 μ.μ., στην Κάτω Πλατεία (Μουσείο), που θα περιλαμβάνει: Κρητικό γλέντι, παραδοσιακούς και σύγχρονους χορούς, ομιλία από στέλεχος της ΚΝΕ κ.ά.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org