Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αμεση εργατική - λαϊκή κινητοποίηση ενάντια στο νέο μνημόνιο

  • Ολοι αύριο, Πέμπτη, στις 7.30 μ.μ., στην Ομόνοια, στην κεντρική συγκέντρωση του ΠΑΜΕ
  • Θεσσαλονίκη, αύριο, Πέμπτη, στις 7 μ.μ., στο Αγαλμα Βενιζέλου
  • Συγκεντρώσεις σε πολλές πόλεις της χώρας
  • Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ συμφώνησε με τους «θεσμούς» και φέρνει άμεσα για ψήφιση στη Βουλή νέο μνημόνιο, το οποίο περιέχει μέτρα τέτοιας βαναυσότητας και σκληρότητας που καμιά κυβέρνηση στο παρελθόν δεν τόλμησε να φέρει, κάτω από το φόβο της λαϊκής κατακραυγής. Αυτή είναι και η μεγάλη συνεισφορά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στο σύστημα.
  • Το ΚΚΕ, σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ, λέει στο λαό ότι υπάρχει ελπίδα. Είναι η οργάνωση και το δυνάμωμα της πάλης ενάντια στο τρίτο μνημόνιο και τα μέτρα που φέρνει. Είναι η ενίσχυση των ταξικών και ριζοσπαστικών δυνάμεων στο εργατικό - λαϊκό κίνημα, για την κατάργηση των αντεργατικών - αντιλαϊκών νόμων, την ανάκτηση των απωλειών, την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών, σε ρήξη με την ΕΕ, το κεφάλαιο και την εξουσία τους.
  • Αυτό που χρειάζεται είναι η συμπόρευση, η στήριξη και ισχυροποίηση του ΚΚΕ, που ποτέ δεν είπε ψέματα στο λαό, στάθηκε πάντα δίπλα του και σήμερα προτείνει τη μοναδική ρεαλιστική φιλολαϊκή διέξοδο: Τη συνολική αποδέσμευση από την ΕΕ, τη μονομερή διαγραφή του χρέους, την κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, του πλούτου της χώρας, με τον ίδιο το λαό στην εξουσία.


ΣΕΛ.  3  -  8

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ