Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΚΟ ΑΙΓΙΝΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πρωτοβουλίες ενημέρωσης και αγώνα για τις ελλείψεις στο Κέντρο Υγείας

Δραστηριότητα για τη διεκδίκηση της άμεσης κάλυψης των ελλείψεων του Κέντρου Υγείας αναπτύσσει η ΚΟ Αίγινας του ΚΚΕ.

Σε αυτό το πλαίσιο, τη Δευτέρα 3/8 στο χώρο του Κέντρου Υγείας συγκεντρώθηκαν αρκετοί εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και άνεργοι του νησιού, μετά από κάλεσμα της Κομματικής Οργάνωσης για το πρόβλημα της κάλυψης των μεγάλων κενών σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Ενημέρωσαν ασθενείς και συνόδους, οι οποίοι εξέφρασαν την αγωνία τους για την πορεία του Κέντρου Υγείας. Γιατροί και νοσηλευτές μίλησαν στους παρευρισκόμενους για τα σοβαρά προβλήματα που προκύπτουν από την έλλειψη προσωπικού και υγειονομικού υλικού. Αιτιολόγησαν επίσης τους λόγους που τους οδήγησαν σε επίσχεση εργασίας.

Οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στο προσωπικό και την πρόθεσή τους να συμβάλουν ενεργά έτσι ώστε ο αγώνας αυτός να στηριχτεί πιο μαζικά από τον αιγινίτικο λαό και τους φορείς του.

«Η κατάσταση στην Αίγινα δεν αποτελεί εξαίρεση», τονίζει στην ανακοίνωσή της η ΚΟ Αίγινας του ΚΚΕ, αναδεικνύοντας τις ευθύνες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, η οποία υπηρετεί πιστά τη συνολικότερη πολιτική της ΕΕ για την εμπορευματοποίηση της Υγείας.

«Απαιτούμε τώρα να καλυφθούν όλα τα κενά και οι ανάγκες του Κέντρου Υγείας. Διεκδικούμε δημόσιο, δωρεάν, καθολικό Σύστημα Υγείας - Πρόνοιας. Να καταργηθεί κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα στο χώρο της Υγείας - Πρόνοιας», καταλήγει η ανακοίνωση.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ