Πέμπτη 30 Ιούλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ
Σήμερα, Πέμπτη

-- Στις 9 μ.μ. σε συγκέντρωση στη Γούβα, στην ταβέρνα «Λαϊκό Στέκι» (πλατεία Πλυτά 1), θα μιλήσει η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

Αύριο, Παρασκευή

-- Οι Κομματικές Οργανώσεις Θήβας οργανώνουν εκδήλωση με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ, στις 8 μ.μ., στις Πάνω Εργατικές Κατοικίες (Τάχι). Ομιλητής θα είναι ο Αντώνης Τουλουμάκος, στέλεχος του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

-- Η ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση στην Αλικαρνασσό, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Αγίου Νικολάου, με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Κρήτης του ΚΚΕ και βουλευτή του Κόμματος.

-- Η ΤΕ Πρέβεζας του ΚΚΕ διοργανώνει λαϊκό γλέντι με τον Βαγγέλη Κορακάκη και την ορχήστρα του, στις 9 μ.μ., στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας «Γιάννης Ρίτσος».

Το Σάββατο 1/8

Από την Τομεακή Επιτροπή Λέσβου του ΚΚΕ:

-- Στην Ερεσό, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία της Ερεσού, στο πλαίσιο των 100 χρόνων αγώνων και θυσιών του ΚΚΕ, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση τιμής και μνήμης για όλους τους αγωνιστές του Δημοκρατικού Στρατού Λέσβου. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι, με ζωντανή μουσική και πλούσια δώρα.

-- Στην Αγιάσο, στις 9 μ.μ., στην πλατεία Αγοράς Αγιάσου, θα πραγματοποιηθεί λαϊκό γλέντι με ζωντανή μουσική.

Την Κυριακή 2/8

-- Οι ΤΕ Αρκαδίας και Λακωνίας του ΚΚΕ και τα αντίστοιχα Παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση τιμής και μνήμης στον Κοσμά Κυνουρίας, στις 11 π.μ., στο μνημείο. Στις 12 το μεσημέρι θα ακολουθήσει ομιλία στην κεντρική πλατεία του χωριού από στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Η Τομεακή Επιτροπή Λέσβου του ΚΚΕ στην Αγιάσο οργανώνει εκδήλωση μνήμης για τον Στρατή Γζωντέλη ή Τινό, στη θέση «Μποορός». Θα πραγματοποιηθεί προσυγκέντρωση στο Σταυρί στις 10 π.μ.

-- Την ίδια μέρα, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Αγοράς Αγιάσου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση - αφιέρωμα, με θέμα: «Στη Μάνα του Αντάρτη». Θα υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό, καθώς και έκθεση βιβλίου.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ