Πέμπτη 30 Ιούλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΑΜΕ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΜΕ
Νέα παρέμβαση χτες στον ΕΔΟΕΑΠ

Νέα παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε χτες το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ, με αφορμή τη μη καταβολή των επικουρικών συντάξεων στους δικαιούχους του Οργανισμού.

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ ζήτησε άμεσες και χρονικά δεσμευτικές απαντήσεις στα ζητήματα της καταβολής των επικουρικών συντάξεων και της μισθοδοσίας του προσωπικού, της διασφάλισης της φαρμακευτικής περίθαλψης, τις αποζημιώσεις για νοσήλια και ιατρικές πράξεις.

Το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ δεσμεύθηκε ότι θα τακτοποιηθεί το θέμα των επικουρικών συντάξεων το αργότερο έως τις 10 Αυγούστου όπως και της καταβολής της μισθοδοσίας του προσωπικού. Ακόμα, δεσμεύτηκε για την αδιατάρακτη παροχή της φαρμακευτικής περίθαλψης τουλάχιστον για το διάστημα Αυγούστου - Σεπτέμβρη. Για το ζήτημα των αποζημιώσεων νοσηλίων και ιατρικών πράξεων επισήμανε ότι θα τακτοποιούνται κατά προτεραιότητα και με προσπάθεια να μην υπάρξουν μεγάλες καθυστερήσεις.

Το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ καλεί σε επαγρύπνηση για νέα παρέμβαση στον ΕΔΟΕΑΠ στις 10 Αυγούστου, εάν δεν υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org