Πέμπτη 16 Ιούλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΒΟΥΛΗ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
«Αγωνία» για τις κερδοφόρες επιχειρήσεις...

Τα διαπιστευτήριά του στο εγχώριο κεφάλαιο φρόντισε να ανανεώσει στη χτεσινή ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής ο επικεφαλής της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, Β. Μιχαλολιάκος, έστω και αν για τα μάτια του κόσμου αναγκάζεται να τα συγκαλύπτει πίσω από κάλπικες επικλήσεις στα συμφέροντα και τη θέληση του λαού.

Ξεκίνησε την τοποθέτησή του με λεονταρισμούς του τύπου «μιλάμε για προδοσία της θέλησης του ελληνικού λαού», «κατάλυση λαϊκής κυριαρχίας», επικρίνοντας τη κυβέρνηση ότι δεν έλαβε υπόψη το δημοψήφισμα που «μαζί συμφωνήσαμε», όπως είπε χαρακτηριστικά, επιβεβαιώνοντας την πλάτη που έβαλε και η ΧΑ στα κάλπικα διλήμματα που τέθηκαν για τον αποπροσανατολισμό του λαού.

Κάνοντας ειδική αναφορά στο ταμείο που προβλέπεται στο νομοσχέδιο, όπου μεταφέρεται η κρατική περιουσία, είπε ότι «είμαστε μία χώρα υπό κατοχή», βγάζοντας λάδι την εγχώρια αστική τάξη και το γεγονός ότι δική της στρατηγική επιλογή είναι η συμμετοχή της χώρας στη λυκοσυμμαχία της ΕΕ. Μάλιστα, δείχνοντας και το ταξικό περιεχόμενο των... «αγωνιών» του, δεν παρέλειψε να δηλώσει την κατηγορηματική αντίθεσή του «στην φορολόγηση των όποιων κερδοφόρων επιχειρήσεων έχουν απομείνει». «Τιμωρείτε» συνέχισε χαρακτηριστικά, αυτούς που επενδύουν όταν δεν έχει γίνει τίποτα ακόμα με τη λίστα Λαγκάρντ».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ