Τετάρτη 15 Ιούλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Με απουσίες στο Ζάγκρεμπ

Με τον νέο τεχνικό της ομάδας να δείχνει τα πρώτα σημάδια για το πώς θα λειτουργεί σε κρούσματα απειθαρχίας κόβοντάς τους δύο βασικά στελέχη από την αποστολή και το άγχος να εστιάζεται κυρίως στο άγνωστο του αντιπάλου ο ΠΑΟΚ πέταξε χτες για την Κροατία ενόψει της αυριανής υποχρέωσής του για τον Γ` γύρο στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Δικέφαλος έχοντας το ρόλο του φαβορί θα αντιμετωπίσει σε διπλά παιχνίδια την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, με τη ρεβάνς να γίνεται την άλλη βδομάδα στην Τούμπα.

Το γεγονός, πάντως, που έχει προκαλέσει αίσθηση μέχρις στιγμής ήταν η απόφαση του Κροάτη τεχνικού του ΠΑΟΚ Ιγκορ Τούντορ να αφήσει εκτός αποστολής τους Περέιρα, Λούκας λόγω κρούσμα απειθαρχίας, καθώς δεν πλήρωσαν τα 100 ευρώ πρόστιμο που τους είχε επιβληθεί από τον ίδιο, γιατί δεν φορούσαν επικαλαμίδες στην προπόνηση. Και όλα αυτά τη στιγμή που στην ομάδα υπάρχουν ήδη αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών, αφού την αποστολή στο Ζάγκρεμπ δεν ακολούθησαν οι τραυματίες Αθανασιάδης, Γλύκος, Γκολάσα καθώς και οι Νομπόα, Γκολάσα που κρίθηκαν ανέτοιμοι.

Οπως και να έχει πάντως στην αποστολή του Δικεφάλου επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία με το όποιο άγχος να εστιάζεται στο άγνωστο του αντιπάλου, αλλά και στη συγκεκριμένη ιδιαίτερη περίοδο για τις ελληνικές ομάδες (στο φουλ η προετοιμασία) που δίνεται ο αγώνας.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ιγκορ Τούντορ για τον αγώνα με την Λοκομοτίβα είναι οι εξής:

Ολσεν, Μελίσσας, Σιαμπάνης, Πούγγουρας, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Ρατς, Κίτσιου, Σκόνδρας, Κοροβέσης, Κ. Σαββίδης, Μαντούρο, Τζιόλης, Χαρίσης, Κάτσε, Μακ, Μυστακίδης, Πέλκας, Σαλπιγγίδης.

  • Το αυριανό παιχνίδι στο Ζάγκρεμπ έχει χαρακτηριστεί υψηλού κινδύνου από την ΟΥΕΦΑ λόγω της παρουσίας αρκετών οπαδών (περίπου 400) του ΠΑΟΚ και της φιλικής σχέσης που έχουν με την Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ