Τετάρτη 8 Ιούλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Πιάνει δουλειά ο Σίλβα στον Ολυμπιακό

Εστω και με καθυστέρηση, ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, είναι έτοιμος να πιάσει δουλειά στους πρωταθλητές

Eurokinissi

Εστω και με καθυστέρηση, ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, είναι έτοιμος να πιάσει δουλειά στους πρωταθλητές
Eστω και με αρκετή καθυστέρηση, λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπισε στο να πάρει διαζύγιο από την πρώην ομάδα του, την Σπόρτινγκ Λισαβώνας, ο Πορτογάλος τεχνικός Μάρκο Σίλβα έφτασε χτες στην Ελλάδα προκειμένου αρχικά να τελειώσει τα τυπικά της συμφωνίας του με τον Ολυμπιακό, και μετά να πιάσει δουλειά. Ούτως ή άλλως, ουσιαστικά η προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας έχει ήδη ξεκινήσει από προχτές, με τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις των παικτών. Ο νεαρός τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 2+1 ετών με την ελληνική ομάδα, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, και η παρουσίασή του από την ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι προγραμματισμένη για σήμερα το μεσημέρι. Η έλευση του νέου προπονητή αναμένεται να επιταχύνει και τις εξελίξεις στα μεταγραφικά ζητήματα που απασχολούν την ομάδα.

ΠΑΟ: «Τέλος καλό» με Σάντσεθ

Παρά τα απρόοπτα της τελευταίας στιγμής, που σύμφωνα με πληροφορίες είχαν να κάνουν κυρίως με τις φοβίες του παίκτη για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, ολοκληρώθηκε και τυπικά χτες η απόκτηση του Ισπανού αμυντικού Σέρχιο Σάντσεθ από τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ, ο 29χρονος παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2019, με τον ίδιο να δηλώνει έτοιμος να ανταποκριθεί στις προκλήσεις που τον περιμένουν, ενώ εστίασε και στο ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έδειξαν οι «πράσινοι» για την απόκτησή του. Μετά από την ολοκλήρωση των τυπικών, ο παίκτης αναχώρησε για την Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη αποστολή που προετοιμάζεται εκεί.

ΠΑΟΚ: Τεστ με Μπόχουμ σήμερα

Μπορεί ο Ιβάν Τούντορ να απουσίασε για μια μέρα από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία (μετέβη για προσωπικό ζήτημα στην Κροατία), ωστόσο για τους παίκτες του «Δικεφάλου» δεν άλλαξε κάτι στις προπονήσεις. Αυτές, παρουσία των βοηθών του Κροάτη τεχνικού, συνεχίστηκαν σε υψηλούς ρυθμούς, και παρά το γεγονός οτι σήμερα είναι προγραμματισμένο το φιλικό με την γερμανική Μπόχουμ (19.00 ώρα Ελλάδας). Τις τελευταίες μέρες η έμφαση δίνεται στην τακτική και ιδιαίτερα στον τομέα της κατοχής της μπάλας. Οσον αφορά τον Μάρτενς, συνέχισε και χτες την αποθεραπεία για τις ενοχλήσεις στο γόνατο.

ΑΕΚ: Τα φιλικά και οι εκκρεμότητες

Το πρόγραμμα των φιλικών της ομάδας στην Πολωνία, όπου στο Ρεμές θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, διάρκειας 17 ημερών, δόθηκε επίσημα χτες στη δημοσιότητα από την ΠΑΕ ΑΕΚ. Συνολικά η Ενωση θα δώσει 5 παιχνίδια, με το πιο δυνατό να θεωρείται αυτό με τη Λεχ Πόζναν στις 26 Ιούλη. Τα άλλα παιχνίδια θα είναι: με τη Χάποελ Τελ Αβίβ (23 Ιούλη), με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ (29 Ιούλη), με την Ανόρθωση (2 Αυγούστου) και με τη Μιέτζ (5 Αυγουστου). Την ίδια ώρα στα μεταγραφικά, ενώ εκκρεμεί το θέμα απόκτησης τερματοφύλακα, στο στόχαστρο των «κιτρινόμαυρων» φέρεται να έχει μπει και ο 20χρονος Σέρβος επιθετικός Στάνισα Μάντιτς.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ