Τετάρτη 8 Ιούλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Σχόλιο του ΠΑΜΕ για ανακοίνωση του ΜΕΤΑ

Σε σχόλιο για την ανακοίνωση του ΜΕΤΑ, σε σχέση με τη στάση του ΠΑΜΕ στο δημοψήφισμα (βλέπε άρθρο στη σελίδα 11), το Γραφείο Τύπου του ΠΑΜΕ σημειώνει:

«Το διαχρονικό μένος και το αντι-ΠΑΜΕ μέτωπο της παράταξης πρώην Αριστερή Παρέμβαση (ΑΠ) και τώρα ΜΕΤΑ, η οποία κατέβαινε και κατεβαίνει σε κοινά ψηφοδέλτια με αυτούς που σήμερα κατηγορεί, ακόμα και με τη Χρυσή Αυγή, είναι γνωστό. Γνωστή, επίσης, είναι και η συνεργασία ΑΠ-ΜΕΤΑ, μαζί με τις ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ στη ΓΣΕΕ και στο εργατικό κίνημα, που με τις θέσεις και τη δράση τους οδηγούν στην υποταγή και ενσωμάτωση στις ανάγκες της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων.

Βιάστηκε το ΜΕΤΑ να μιλήσει για τη θέση του ΠΑΜΕ για το δημοψήφισμα. Ας διαβάσει την ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, τις υπογραφές και το περιεχόμενό της, την πρόταση της κυβέρνησης που στηρίζουν, για να καταλάβει ποιος συντάσσεται με τις αντιδραστικές δυνάμεις και ποιος με τα λαϊκά συμφέροντα. Η κοινή ανακοίνωση των πολιτικών κομμάτων, που εξυψώνει την εθνική ενότητα για την υποταγή στις δαγκάνες των ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ, έχει την αποδοχή με τυμπανοκρουσίες και τη στήριξη του ΜΕΤΑ. Οι θέσεις και πολύ περισσότερο η δράση του ΠΑΜΕ είναι σταθερή, καθαρή, κρυστάλλινη και ανυποχώρητη για τα δικαιώματα των εργαζομένων».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ