Δευτέρα 6 Ιούλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συστηματική η προσπάθεια φίμωσης του ΚΚΕ

Προσπάθεια φίμωσης του ΚΚΕ καταγράφηκε και από στελέχη των ΝΔ - ΠΑΣΟΚ σε δήμους της χώρας, ενώ δεν έλειψαν προκλήσεις και από δικαστικούς.

Η Κομματική Οργάνωση Νάξου του ΚΚΕ, με ανακοίνωσή της, καταγγέλλει «την προκλητική στάση της δικαστικού αντιπροσώπου του εκλογικού τμήματος Μέσης "135", Δημοτικής Ενότητας Δρυμαλίας, του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, η οποία παράνομα και κατά παράβαση καθήκοντος βγήκε έξω από το εκλογικό τμήμα της και έσκισε αφίσες του ΚΚΕ από κεντρικό δρόμο, οι οποίες προπαγάνδιζαν την πρόταση "ΟΧΙ στην πρόταση ΕΕ - ΔΝΤ - ΕΚΤ, ΟΧΙ στην πρόταση της κυβέρνησης, αποδέσμευση από την ΕΕ με το λαό στην εξουσία". Οι εκλογικοί αντιπρόσωποι του ΚΚΕ κατέθεσαν καταγγελία για την ενέργεια αυτή της δικαστικού αντιπροσώπου στην Εφορευτική Επιτροπή, με το αίτημα να συμπεριληφθεί στα πρακτικά».

Η ΤΕ Υπαίθρου Αχαΐας του ΚΚΕ καταγγέλλει ότι την περασμένη Παρασκευή, στο Αίγιο, η δημοτική αρχή Αιγιαλείας (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ), μαζί με την εισαγγελία και την αστυνομία, κατέβασαν το πανό του ΚΚΕ, που είχε αναρτηθεί ενόψει της κεντρικής συγκέντρωσης του Κόμματος που θα γινόταν το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Στο Δήμο Κατερίνης, το περασμένο Σάββατο, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Τσοκάνης που ανήκει στο συνδυασμό της δημοτικής αρχής (ΝΔ), όπως καταγγέλλει η ΤΕ Πιερίας του ΚΚΕ,«επιτέθηκε απρόκλητα σε κλιμάκιο της Τομεακής Επιτροπής του ΚΚΕ που περιόδευε, ενημερώνοντας τους εργαζόμενους και τους παρευρισκόμενους στο χώρο του Δημαρχείου για τις θέσεις του Κόμματος αναφορικά με το δημοψήφισμα και τις εξελίξεις».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ