Παρασκευή 3 Ιούλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκέντρωση και πορεία στον ΣΕΒ σήμερα από το ΠΑΜΕ

Συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος και στη συνέχεια πορεία προς τα γραφεία του ΣΕΒ οργανώνει, σήμερα, Παρασκευή, το ΠΑΜΕ, στις 12.30 μ.μ., ενάντια στην τρομοκρατία της κυβέρνησης και των επιχειρηματικών ομίλων. Σε δελτίο Τύπου το ΠΑΜΕ αναφέρει ανάμεσα σε άλλα:

«Οι επιχειρηματικοί όμιλοι αξιοποιούν το κλίμα φόβου αλλά και τα εκβιαστικά διλήμματα κυβέρνησης και δανειστών για να κλιμακώσουν την επίθεσή τους στους εργαζόμενους. Καλούμε τα σωματεία να βρίσκονται συνεχώς κοντά στους εργαζόμενους, να πάρουν αγωνιστικές πρωτοβουλίες για την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Κανένας εργάτης μόνος του. Καλούμε τους εργαζόμενους να απαντήσουν οργανωμένα, μαζικά και μαχητικά στη νέα αυτή επίθεση των εργοδοτών. Να μην υποκύψουν, να μη δεχτούν την απλήρωτη δουλειά και τις διαθεσιμότητες. Να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος.

Απαιτούμε: Να διασφαλιστεί εδώ και τώρα η πληρωμή στην ολότητά τους των μισθών των εργαζομένων, του επιδόματος ανεργίας για τους ανέργους, των συντάξεων. Καμία απόλυση, ούτε υποχρεωτική άδεια άνευ αποδοχών για τους εργαζόμενους, ούτε εκ περιτροπής εργασία με πρόσχημα το κλείσιμο των τραπεζών».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ