Κυριακή 28 Ιούνη 2015 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στην Ανατολική Στερεά - Εύβοια

ΛΑΜΙΑ
ΛΑΜΙΑ
Με τη μαζική και μαχητική συμμετοχή τους στη συγκέντρωση του ΚΚΕ οι εργαζόμενοι, οι νέοι και οι συνταξιούχοι της Χαλκίδας έδωσαν απάντηση στα παζάρια κυβέρνησης - δανειστών για νέα αντιλαϊκή συμφωνία.

Ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης με συνθήματα «ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ - Νέα Δημοκρατία, μας έφεραν μνημόνια, για την πλουτοκρατία», «Με τη δύναμή σου, απάντησε λαέ, τώρα αντεπίθεση, με το ΚΚΕ». Στη συγκέντρωση μίλησε ο Μ. Μακρής, Γραμματέας της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως τώρα είναι ώρα ευθύνης για τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους της πόλης και του χωριού, τους φτωχούς αγρότες, τους νέους ανθρώπους, με ένα στόμα, μια φωνή να απαιτήσουν και να βροντοφωνάξουν σήμερα και τις επόμενες μέρες, στη Χαλκίδα και σε δεκάδες πόλεις της χώρας: Οχι στη νέα συμφωνία. Αρκετά πληρώσαμε τους εκβιασμούς και την κοροϊδία κυβερνήσεων - δανειστών. Ρήξη με την ΕΕ, το κεφάλαιο και την εξουσία τους.

Στη Λαμία, η συγκέντρωση του ΚΚΕ εξαιτίας της δυνατής βροχής μεταφέρθηκε στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Τάσος Χρονάς, μέλος της ΕΠ Ανατ. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ. Μετά τη συγκέντρωση ακολούθησε μαχητική πορεία στο κέντρο της πόλης.


ΧΑΛΚΙΔΑ
ΧΑΛΚΙΔΑ

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ