Σάββατο 27 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΝΕΟΛΑΙΑ
Συνεχίζονται οι φεστιβαλικές εκδηλώσεις της ΚΝΕ

Απόψε στο Φεστιβάλ των ΤΕΙ Αττικής, θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Το 41ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» συνεχίζει το ταξίδι του. Ετσι, δεύτερη μέρα είναι σήμερα για το Φεστιβάλ ΤΕΙ Αττικής της ΚΝΕ, που γίνεται από τις 7 μ.μ. στο Μπαρουτάδικο στο Αιγάλεω (σταθμός Μετρό «Αιγάλεω»). Σήμερα θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει ακόμα: Χορευτικό δρώμενο «Οι δύο κόσμοι». Συναυλίες με φοιτητικά συγκροτήματα. Συναυλία με τους Μίλτο Πασχαλίδη, Μιρέλλα Πάχου. Λαϊκό γλέντι.

Στο χώρο λειτουργούν δύο εκθέσεις με θέματα «Τα Πέτρινα Πανεπιστήμια» και «Στιγμές του αγώνα μέσα στα Πανεπιστήμια... από την ΟΚΝΕ στις μέρες μας».

Δεύτερη μέρα σήμερα και για το Εργατικό Φεστιβάλ των Κλαδικών Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη, στο Γεντί Κουλέ, με σύνθημα «Τρία Κόκκινα Γράμματα... Σεμνή υπογραφή του λαού μας, στις λεωφόρους του μέλλοντος». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Επίσκεψη στο μνημείο της Κούλας Ελευθεριάδου. Παρουσίαση του βιβλίου «Βιομηχανία Ν&Κ». Αφιέρωμα σε μικρασιατικά τραγούδια. Ομιλία από τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνο του Εργατικού Τμήματος της ΚΕ. Μουσικό αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο. Λαϊκό γλέντι.

Σήμερα, Σάββατο, γίνεται το Φεστιβάλ του Εργατικού Τομέα Πάτρας της ΚΝΕ, στην πλατεία Ελευθερίας (Προσφυγικά). Οι εκδηλώσεις από τις 7 μ.μ. περιλαμβάνουν: Επίδειξη παραδοσιακών χορών από τη Μ. Ασία από χορευτικό τμήμα του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου, συζήτηση για την ανεργία με τον Κώστα Μουγκογιάννη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ. Παράσταση Καραγκιόζη με τον Γιώργαρο. Αφιέρωμα στο εργατικό - λαϊκό τραγούδι από μουσικό σύνολο του Ωδείου Μεσσάτιδας. Λαϊκό γλέντι.

Αύριο Κυριακή, η Τομεακή Οργάνωση Δυτικών Συνοικιών Αττικής της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση - αφιέρωμα για τα 5 χρόνια του Φεστιβάλ στο Πάρκο Τρίτση. Η εκδήλωση θα γίνει στις 7 μ.μ. στο Πάρκο Τρίτση και θα περιλαμβάνει: Εκθέσεις φωτογραφίας, αρχειακού υλικού, συναυλίες με νεανικά συγκροτήματα και ομιλία από τον Πέτρο Μαρκομιχάλη, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέα του Συμβουλίου Περιοχής Αττικής.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ