Πέμπτη 25 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Από αύριο το Διήμερο των ΤΕΙ Αττικής

Το Σάββατο θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Αύριο αρχίζει το διήμερο Φεστιβάλ ΤΕΙ Αττικής της ΚΝΕ, στο Μπαρουτάδικο στο Αιγάλεω (σταθμός Μετρό «Αιγάλεω»). Οι εκδηλώσεις θα αρχίζουν και τις δύο μέρες στις 7 μ.μ.

Το Σάββατο 27 Ιούνη θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ακόμα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Αύριο Παρασκευή: Συζήτηση με τίτλο «Δεν είναι ελευθερία να ψάχνεις τη φυγή, τα ναρκωτικά είναι στο μυαλό καταστολή» με τον Παναγιώτη Κατηφέ, μέλος του Τμήματος κατά των Ναρκωτικών της ΚΕ του ΚΚΕ. Θεατρική παράσταση από την ομάδα του ΤΕΙ Αθήνας. Συναυλίες με φοιτητικά συγκροτήματα. Συναυλία με τους «KollektivA». Ρεμπέτικο γλέντι.

Σάββατο 27 Ιούνη: Χορευτικό δρώμενο «Οι δύο κόσμοι». Συναυλίες με φοιτητικά συγκροτήματα. Συναυλία με τους Μίλτο Πασχαλίδη, Μιρέλλα Πάχου. Λαϊκό γλέντι.

Εργατικό Φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη

Αύριο Παρασκευή και μεθαύριο Σάββατο, στο Γεντί Κουλέ, στη Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθεί το 6ο Εργατικό Φεστιβάλ των Κλαδικών Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, με σύνθημα «Τρία Κόκκινα Γράμματα... Σεμνή υπογραφή του λαού μας στις λεωφόρους του μέλλοντος».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Αύριο Παρασκευή: Αφιέρωμα στον κομμουνιστή ποιητή Γιάννη Ρίτσο. Λαϊκό γλέντι με τους «Παλιούς Διαβάτες».

Το Σάββατο 27/6: Παρουσίαση του βιβλίου «Βιομηχανία Ν&Κ». Ομιλία από τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνο του Εργατικού Τμήματος της ΚΕ. Μουσικό αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο. Λαϊκό γλέντι.

Στα Γιάννενα

Αύριο Παρασκευή, γίνεται και το Φεστιβάλ των Οργανώσεων ΑΕΙ - ΤΕΙ Ιωαννίνων της ΚΝΕ, στο πάρκο Λιθαρίτσια (στο κέντρο της πόλης).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Συζήτηση με θέμα «Μη ναρκώνεις το μυαλό και τη ζωή σου! Πες όχι σε όλα τα ναρκωτικά». Βιβλιοπαρουσίαση «Τα Πέτρινα Πανεπιστήμια» από τη συγγραφέα Κυριακή Καμαρινού. Συναυλίες με ερασιτεχνικά φοιτητικά συγκροτήματα: Στέλιος Κοτίδης και η μπάντα (έντεχνο παραδοσιακό), Μόνικα (έντεχνο), «3εις - 4εις» (έντεχνο λαϊκό). Λαϊκό - ρεμπέτικο γλέντι από φοιτητές του Παιδαγωγικού Τμήματος. Μεγάλη συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org