Τετάρτη 17 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
«Ο αγώνας έχει ξεκινήσει... »

«Και πρέπει να παραδεχτούμε ότι σε αρκετά έχουμε μείνει πίσω, όχι όμως με αποκλειστική δική μας ευθύνη. Δεν έχουμε κάνει ίσως ακόμη όσα θα μπορούσαμε για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, αν και αυτός ο αγώνας έχει ξεκινήσει...», σημείωσε μεταξύ άλλων στη χτεσινή του ομιλία στη Βουλή ο Αλ. Τσίπρας.

«Αυστηρός» με τον εαυτό του ο πρωθυπουργός... Γιατί αν τα βάλουμε κάτω, μέσα σε 4 μήνες, η κυβέρνησή του δεν έχει κάνει και λίγα για τη «φοροδιαφυγή» της... «ολιγαρχίας που ήρθε η ώρα να πληρώσει», όπως μας είπε ο ίδιος χτες.

Εχουμε και λέμε: Απελευθέρωσε το όριο του 1 εκατ. ευρώ για την ένταξη στην περιβόητη ρύθμιση των «100 δόσεων», προκειμένου να διευκολυνθεί το μεγάλο κεφάλαιο στη ρύθμιση των οφειλών του, «κουρεύοντας» ταυτόχρονα προσαυξήσεις εκατομμυρίων ευρώ από τα «φέσια» του προς το κράτος. Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «έμπασε» στην ίδια ρύθμιση και τις οφειλές από κραυγαλέες φορολογικές και τελωνειακές παραβάσεις του μεγάλου κεφαλαίου, χαρίζοντάς του και με αυτόν τον τρόπο κι άλλα εκατομμύρια ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ