Τρίτη 26 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
Επαινος στις θεραπευτικές κοινότητες

Το τρίπτυχο πρόληψη, απεξάρτηση και κοινωνική επανένταξη, όσον αφορά την αντιμετώπιση του προβλήματος των ναρκωτικών, προέβαλε χτες ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Καραμανλής, με δηλώσεις, κατά την επίσκεψή του στη θεραπευτική Κοινότητα «Παρέμβαση».

Η πολιτεία πρέπει να είναι αμείλικτη όσον αφορά τους εμπόρους, είπε σε άλλο σημείο ο Κ. Καραμανλής και συγχάρηκε το προσωπικό των κοινοτήτων, γιατί με ανεπαρκή μέσα προσφέρουν ένα τεράστιο έργο.

Η Εθνική Συντονίστρια κατά των Ναρκωτικών στην Ευρωπαϊκή Ενωση Μ. Γιαννάκου δήλωσε ότι το πρόβλημα των ναρκωτικών είναι μείζον πολιτικό θέμα και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπιστεί, με το συντονισμό όλων των τομέων δράσης.

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος καλεί την πολιτεία να δυναμώσει τις προσπάθειες για την ενημέρωση της νεολαίας και την υλοποίηση συγκεκριμένων προγραμμάτων πρόληψης και εκφράζει την ετοιμότητά του να βοηθήσει σε μια τέτοια κατεύθυνση.

Νέο θιασώτη της ελεγχόμενης χορήγησης ναρκωτικών ουσιών απ' το κράτος απόκτησαν οι πέντε βουλευτές που κατέθεσαν τη σχετική πρόταση νόμου. Πρόκειται για τον βουλευτή της ΝΔ Αρη Σπηλιωτόπουλο, ο οποίος, με γραπτή ανακοίνωσή του, τάσσεται υπέρ της χορήγησης ναρκωτικών ουσιών.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ