Σάββατο 13 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ - ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΠΟΤΩΝ
Συζητούν τα επόμενα βήματα στη μάχη των ΣΣΕ

Σε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου με ευρεία ολομέλεια όλων των σωματείων της χώρας καλεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών, με θέμα τις εξελίξεις στο μέτωπο της διεκδίκησης υπογραφής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Η συνεδρίαση θα γίνει την Κυριακή 21 Ιούνη στις 11 π.μ. στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Στην ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία υπενθυμίζει τις δύο συναντήσεις που έχουν ήδη γίνει με τους εργοδότες, καθώς και την ακύρωση μιας ακόμα προγραμματισμένης συνάντησης με ευθύνη του ΣΕΒ. Στις 16/6 υπάρχει καινούρια συνάντηση με την εργοδοσία. Σε συνεδρίασή της, στις 17 Μάη, η Ομοσπονδία είχε αποφασίσει την κήρυξη απεργίας με ανοιχτή ημερομηνία, ενώ μέχρι σήμερα έχουν γίνει περιοδείες και συσκέψεις σε επιχειρήσεις του κλάδου σε όλη τη χώρα, έχουν παρθεί ομόφωνες αποφάσεις από Γενικές Συνελεύσεις σε χώρους δουλειάς για απεργία.

Σ' αυτήν την κατεύθυνση, η Ομοσπονδία καλεί τα σωματεία να σχεδιάσουν τα επόμενα βήματά τους: «Τώρα χρειάζεται όλα τα ΔΣ των Σωματείων να εντείνουν τις προσπάθειές τους για την επιτυχία των κινητοποιήσεων. Να βάλουν σε κίνηση όλους τους εργαζόμενους στα εργοστάσια για να δώσουμε με όλες τις δυνάμεις μας αυτήν την μάχη», σημειώνει.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org