Παρασκευή 12 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Παρασκευή

-- Στις 8.30 μ.μ., στο Βαθύλακκο, η ΤΟ Υπαίθρου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ οργανώνει συγκέντρωση, για τις πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ, με ομιλητή τον Σάκη Βαρδαλή, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή.

-- Στις 8 μ.μ., στην πλατεία Δημαρχείου Βασιλικών Θεσσαλονίκης, εκδήλωση της ΤΟ Υπαίθρου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την παραγωγή Ενέργειας στη χώρα μας, τις ανανεώσιμες πηγές, τη βιομάζα». Θα μιλήσουν ο Γιώργος Τσιλιγκιρίδης, στέλεχος του ΚΚΕ και ο Φάνης Καρκατζούνης, μέλος της ΕΠ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Θέρμης.

Αύριο, Σάββατο

-- Στις 12 το μεσημέρι, στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου, σύσκεψη με δημοσιογράφους και εργαζόμενους στα ΜΜΕ. Θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ και δημοσιογράφος. Στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην πλατεία Αρχανών, με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ».

-- Στις 7.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στον Ωρωπό, στο Σαπανίδειο Πνευματικό Κέντρο (πλατεία Ηρώων) θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.

Τη Δευτέρα, 15/6

-- Ο Αχιλλέας Κανταρτζής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Λεωνίδας Κεραμίδας, στέλεχος του ΚΚΕ, θα επισκεφθούν το πρωί το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας, το Δασαρχείο και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Την Τετάρτη, 17/6

-- Σε εκδήλωση που οργανώνει η ΤΕ Λάρισας του ΚΚΕ, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Λαμπρούλη (Λόφος Φρουρίου), θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος της Ιδεολογικής Επιτροπής και του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ, με θέμα «Οι εξελίξεις στην Ελλάδα και διεθνώς - Ο λαός θεατής αναμένοντας, ή πρωταγωνιστής των εξελίξεων;».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ