Σάββατο 6 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Οι εκδηλώσεις των επόμενων ημερών

-- Σήμερα, Σάββατο, στις 6 μ.μ., στο πολιτιστικό κέντρο «Αλέξανδρος», θα παρουσιασθεί σε θεατρική απόδοση το έργο του Μενέλαου Λουντέμη «Ενα παιδί μετράει τ' άστρα».

-- Σήμερα Σάββατο, στις 8 μ.μ., στη Σκύδρα Πέλλας θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση παρουσίασης των εκδόσεων «Φασισμός και κοινωνική επανάσταση» και «Ποιος βοήθησε τον Χίτλερ», με ομιλήτρια την Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Αύριο, Κυριακή, στις 10.30 π.μ., η ΤΟ Βιομηχανίας διοργανώνει ιστορικό περίπατο για το Μάη του '36, στην πλατεία Ελευθερίας στη Θεσσαλονίκη. Θα μιλήσουν ο Γιώργος Μαργαρίτης, καθηγητής Σύγχρονης Ιστορίας του ΑΠΘ και ο Βασίλης Ρέβας, μέλος της ΕΠ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Τη Δευτέρα 8/6, στις 7 μ.μ., στο φουαγιέ του Δημαρχείου Ευόσμου, παρουσίαση της έκδοσης «Θεωρητικά ζητήματα στο Πρόγραμμα του ΚΚΕ», με ομιλήτρια την Θεανώ Καπέτη.

-- Την Κυριακή 14/6 στις 7 μ.μ., στο χώρο του 34ου Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης, παρουσίαση της έκδοσης, «Το ΚΚΕ στον ιταλοελληνικό πόλεμο 1940 - '41», με ομιλητή τον Αναστάση Γκίκα, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ