Παρασκευή 5 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΥΓΕΙΑ
Διαμαρτυρία γιατρών στη Λάρισα

Συγκέντρωση στην είσοδο του νοσοκομείου και στη συνέχεια πορεία προς τα γραφεία της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας, πραγματοποίησαν το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης οι γιατροί ΕΣΥ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας διεκδικώντας να πληρωθούν εφημερίες από το Δεκέμβρη του 2014.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν εκπρόσωποι του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, του Συλλόγου Γιατρών του Νοσοκομείου Βόλου, του Συλλόγου Εργαζομένων του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Λάρισας και της Ενωσης Γιατρών Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας Λάρισας. Παρών ήταν και ο Γ. Λαμπρούλης, βουλευτής του ΚΚΕ.

Η διοίκηση της 5ης ΥΠΕ δεν έδωσε καμία σαφή απάντηση για το πότε θα πληρωθούν οι γιατροί, ούτε και στο αίτημα για αύξηση του κονδυλίου που αφορά στις εφημερίες και για την αύξηση των δαπανών για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Το μόνο που είπε, ήταν ότι όταν πληρωθούν οι εφημερίες, θα υπάρξει περικοπή 12%. Συμπαράσταση στον αγώνα των γιατρών εκφράζει η ΚΟ Υγείας Λάρισας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ