Τετάρτη 13 Μάη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΟΤΑΜΙ
Ζητά επιτάχυνση των αντιλαϊκών παζαριών

«Ο πρωθυπουργός έχει πλέον ελάχιστο χρόνο για να πάρει τις αποφάσεις που θα αποτρέψουν μια εθνική καταστροφή» επιμένει το Ποτάμι, ζητώντας από την κυβέρνηση να επισπεύσει τα αντιλαϊκά παζάρια της με τους δανειστές και να κλείσει μια συμφωνία, προχωρώντας άμεσα τις καπιταλιστικές αναδιαρθρώσεις που χρειάζονται τα μονοπώλια.

Προειδοποιεί άλλωστε ότι στην εγχώρια οικονομία «η ασφυξία και το αδιέξοδο συνεχίζονται. Oι εταίροι έκαναν νεύμα για συνέχιση παροχής ρευστότητας με το σταγονόμετρο, όμως εκταμίευση δόσης θα έρθει μόνο μετά από συμφωνία, σύμφωνα με την απόφαση του Eurogroup».

Σε αυτή τη βάση ρωτά: «Ποια συμφωνία; Τι διαπραγματεύεται η κυβέρνηση; Γιατί δεν ενημερώνει όπως της το ζητάμε επίμονα; Εγκλωβισμένη σε έναν μοιραίο μονόδρομο όπου έχει βάλει τον εαυτό της, δείχνει ανίκανη να αντιδράσει. Η απειλή για δημοψήφισμα δεν είναι λύση, αλλά ομολογία αδιεξόδου και παράγοντας που θα επιταχύνει την κατάρρευση», προειδοποιεί, ανησυχώντας για την έλλειψη ρευστότητας στη ντόπια αστική τάξη και τα αποτελέσματά της.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ