Πέμπτη 7 Μάη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Πλούσια δράση στο μέτωπο της Υγείας

Με πανελλαδική συγκέντρωση των υγειονομικών, παναττική συμμετοχή των νοσοκομειακών γιατρών και των συνταξιούχων όλων των ταμείων στο υπουργείο Υγείας στις 12:30 μ.μ., κλιμακώνεται στις 20 Μάη η αγωνιστική δράση για την υγεία. Τη μέρα εκείνη η ΠΟΕΔΗΝ έχει κηρύξει πανελλαδική απεργία, στην οποία συμμετέχει και η ΕΙΝΑΠ.

Ανάλογα κορυφώνεται και το πρόγραμμα Λαϊκών Επιτροπών από τη Δυτική Αθήνα, το Μενίδι και τη Φυλή, που προγραμματίζουν κινητοποίηση στις 14 Μάη, στις 7 μ.μ., στο υπουργείο Υγείας. Ομοίως, οι Λαϊκές Επιτροπές Πειραιά, Κερατσινίου - Δραπετσώνας, Κορυδαλλού, Νίκαιας - Ρέντη, Περάματος και Σαλαμίνας θα κάνουν στις 28 Μάη συλλαλητήριο για την Υγεία, στις 7 μ.μ., στο Περιβολάκι της Νίκαιας.

Σε σύσκεψη για την Υγεία καλεί η Λαϊκή Επιτροπή 5ου - 6ου Διαμερίσματος Αθήνας σήμερα, Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στο Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας Πατησίων - Κυψέλης (Πατησίων 252, πλατεία Κολιάτσου).

Σύσκεψη για τις εξελίξεις στην Υγεία και τον προγραμματισμό δράσης διοργανώνουν οι Λαϊκές Επιτροπές Βορειοδυτικών Συνοικιών Θεσσαλονίκης και φορείς της περιοχής, σήμερα Πέμπτη 7 Μάη, στις 8 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Πολίχνης (Ελπίδος 33).

Η Ενωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ) αποφάσισε στάση εργασίας (10 π.μ. - 3 μ.μ.) για αύριο, Παρασκευή, και συμμετοχή στις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους (10.30 π.μ.) και στο υπουργείο Υγείας (12 μ.) που έχουν αποφασίσει συνελεύσεις νοσοκομείων.

Επίσης ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» (ΣΕΝΕ) αποφάσισε στάση εργασίας (8 π.μ. - 11 π.μ.) για όλο το προσωπικό για αύριο και συγκέντρωση στα Επείγοντα του νοσοκομείου, στις 9 π.μ. Στη συνέχεια θα γίνει πορεία και παράσταση διαμαρτυρίας στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org