Τετάρτη 6 Μάη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις της Επιτροπής Ειρήνης Ηλιούπολης

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 60 χρόνια ζωής και δράσης της ΕΕΔΥΕ και προς τιμήν της 70ής επετείου της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών, η Επιτροπή Ειρήνης Ηλιούπολης πραγματοποιεί τις παρακάτω εκδηλώσεις:

  • Αύριο, Πέμπτη 7/5, στις 7 μ.μ. κατάθεση στεφάνου στο άγαλμα του Λαμπράκη.
  • Την Παρασκευή 8/5, στις 7 μ.μ., συγκέντρωση στο άγαλμα της Ειρήνης στο Νησάκι. Θα ξεκινήσει πορεία ειρήνης μέχρι την κεντρική πλατεία. Θα γίνουν σύντομες ομιλίες και θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
  • Το Σάββατο 16/5, στις 7.30 μ.μ., θα προβληθεί η ταινία «Ιρλανδέζικος δρόμος» με την επιμέλεια του Συλλόγου Γυναικών Ηλιούπολης και του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ηλιούπολης, Δάφνης, Υμηττού (αίθουσα sports cafe).
  • Την Κυριακή 24/5, στις 11 π.μ. θα προβληθεί η παιδική ταινία του Ντίνου Δημόπουλου «Τα δελφινάκια του Αμβρακικού», με την επιμέλεια του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ «Μ. Παπαμαύρος» (Μουσείο Εθνικής Αντίστασης).
  • Την Παρασκευή 29/5, στις 7 μ.μ., ομιλία με θέμα την καπιταλιστική κρίση και τα εθνικά θέματα από τον Γ. Ντουνιαδάκη, υποναύαρχο ε.α. Πολεμικού Ναυτικού (μέλος ΚΕΘΑ), στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης.

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org