Πέμπτη 23 Απρίλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Διεθνείς παρουσίες στην εκδήλωση

Συνδικαλιστές από διάφορες χώρες θα παραβρίσκονται στη συγκέντρωση - συναυλία που διοργανώνει το ΠΑΜΕ την Κυριακή. Συγκεκριμένα, θα παραβρεθούν εκπρόσωποι συνδικάτων από την Τσεχία, τη Σουηδία, τη Δανία και την Κύπρο, όπως και αντιπροσωπεία συνδικάτων της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας από Βιετνάμ, Σουδάν, Ινδία, Πορτογαλία, Παλαιστίνη και Περού.

Ταυτόχρονα, στο ΠΑΜΕ έχουν σταλεί μηνύματα εργατικών οργανώσεων που χαιρετίζουν τη 16χρονη προσφορά του. Ανάμεσα σε άλλους, επιστολές έχουν στείλει οι εξής οργανώσεις: USB (Ιταλία), CTB (Βραζιλία), FWCUI (Ιράκ), VGCL (Βιετνάμ), Left Bloc (Αυστρία), FEHSAT (Πορτογαλία), APFUTU (Πακιστάν), GFTU (Συρία), ΠΕΟ (Κύπρος), KTOEOS (Κύπρος, Τουρκοκύπριοι).

Θυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του, το ΠΑΜΕ χάραξε τη δράση του με βάση την αρχή του προλεταριακού διεθνισμού. Από το 2000 είναι μέλος της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας. Γι' αυτό στη συναυλία, πέραν όλων των άλλων, το ταξικό εργατικό κίνημα θα τιμήσει και τα 70 χρόνια προσφοράς της ΠΣΟ. Η μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση, θα είναι έκφραση προλεταριακού διεθνισμού, στήριξης του παγκόσμιου ταξικού εργατικού κινήματος και της ΠΣΟ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ