Τετάρτη 22 Απρίλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Για τη νέα στοχευμένη δολοφονική επίθεση των ταγμάτων εφόδου

Μήνυση κατά παντός υπαιτίου κατέθεσαν οι μάρτυρες κατηγορίας, φίλοι του Παύλου Φύσσα, που δέχτηκαν την τραμπούκικη δολοφονική επίθεση από χρυσαυγίτες, νωρίς το πρωί της Δευτέρας, λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης. Ζήτησαν, επίσης, να εξεταστούν από ιατροδικαστή.

Να σημειωθεί ότι το τάγμα εφόδου επιτέθηκε και σε πρόσωπα που τους συνόδευαν. Οι πέντε έφτασαν με αυτοκίνητο λίγα μέτρα πριν από την πύλη των φυλακών. Στην περιοχή, σύμφωνα με ανακοινώσεις από την πλευρά της κυβέρνησης και των αρμόδιων αρχών, θα ίσχυαν έκτακτα μέτρα με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, κλούβες και περιπολικά, ακριβώς για την προστασία των μαρτύρων. Ωστόσο, περιμετρικά των φυλακών και στους γύρω δρόμους, φαίνεται ότι «αλώνιζαν» περίπου 150 χρυσαυγίτες, στους οποίους συμπεριλαμβάνονταν και ομάδες με δύο-τρία άτομα που είχαν αναλάβει να ενημερώνουν την κυρίως ομάδα για το ποιοι είναι αυτοί που καταφτάνουν στην πύλη.

Οταν το αυτοκίνητο, στο οποίο βρίσκονταν οι φίλοι του Παύλου Φύσσα, σταμάτησε λίγα μέτρα πριν από την πύλη, ομάδα από 20 περίπου χρυσαυγίτες τους πλησίασε απειλητικά, φορώντας κράνη και κουκούλες και υπήρχαν και αρκετοί άλλοι που κρατούσαν κοντάρια. Οι τραμπούκοι τους επιτέθηκαν χτυπώντας πρώτα με γροθιές τη νεαρή γυναίκα και ύστερα από δευτερόλεπτα και τους άλλους. Το ευτύχημα ήταν ότι σε έναν από τους γύρω δρόμους λειτουργούσε λαϊκή αγορά και τους πέντε ανθρώπους γλίτωσαν αυτοαπασχολούμενοι της λαϊκής που είδαν το περιστατικό. Οι ίδιοι ειδοποίησαν και την Αστυνομία. Οταν έφτασαν τα περιπολικά, οι χρυσαυγίτες είχαν απομακρυνθεί...

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Οι αθλιότητες των ναζιστών στην έναρξη της διαδικασίας(2/10/2020)
Κατέθεσε ακόμα ένας μάρτυρας(8/2/2018)
Υλοποιούν τις εγκληματικές πράξεις επειδή έχουν εντολές και διαβεβαίωση ότι η ηγεσία θα τους καλύψει(18/1/2017)
Κατέθεσε ο αστυνομικός της Αμεσης Δράσης που συνέλαβε το δολοφόνο(5/11/2015)
Δύο χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα(18/9/2015)
Δολοφονική επίθεση σε βάρος μαρτύρων της δίκης!(21/4/2015)

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org