Τρίτη 21 Απρίλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Να ολοκληρωθεί η δίκη με καταδίκη των φασιστών

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ

Σε ανακοίνωση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σημειώνει: «Η δίκη των στελεχών και μελών της Χρυσής Αυγής που ξεκίνησε σήμερα και αναβλήθηκε για τις 7 Μαΐου, πρέπει να ολοκληρωθεί με την καταδίκη των δολοφόνων του Παύλου Φύσσα και των συνεργών τους, όσων συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση κατά των μελών του ΚΚΕ στο Πέραμα, αλλά και κατά των Αιγυπτίων ψαράδων.

Για όλα αυτά τα εγκλήματα, αλλά και για δεκάδες άλλα, την ευθύνη έχει η ίδια η ηγεσία της, γιατί η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση ακριβώς γιατί είναι ναζιστική τόσο στη δομή της, όσο και στην οργάνωσή της. Ωθεί, καθοδηγεί τα μέλη της στο να εγκληματούν σε βάρος μεταναστών, εργατών, συνδικαλιστών, αντιφασιστών, κομμουνιστών.

Το αποκρουστικό, εγκληματικό της πρόσωπο έδειξε και σήμερα, λίγο πριν από την έναρξη της δίκης, όταν επιτέθηκε και ξυλοκόπησε νέα παιδιά, μάρτυρες κατηγορίας και φίλους του Παύλου Φύσσα. Ο φασισμός, ο ναζισμός, πρέπει να καταδικαστεί όχι μόνο από το δικαστήριο, αλλά από τον ίδιο τον ελληνικό λαό και σ' αυτό μπορεί να συμβάλει το ίδιο το εργατικό - λαϊκό κίνημα που θα απομονώνει την εγκληματική ναζιστική Χρυσή Αυγή και θα δυναμώνει τη δράση του ενάντια στο εκμεταλλευτικό σύστημα που γεννά και θρέφει το ναζισμό».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ξεκινούν οι αγορεύσεις των δικηγόρων της Πολιτικής Αγωγής(8/1/2020)
Αποχώρησαν οι συνήγοροι Πολιτικής Αγωγής(28/2/2018)
Αποφυλακίζεται ο φονιάς του Παύλου Φύσσα(20/2/2016)
Επιβεβαιώνεται ο εγκληματικός χαρακτήρας της ναζιστικής Χρυσής Αυγής(18/9/2015)
Απέρριψε την παράσταση Πολιτικής Αγωγής για την εγκληματική οργάνωση(30/6/2015)
«Ενδιάμεση» πρόταση για την παράσταση Πολιτικής Αγωγής(9/6/2015)

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org