Τετάρτη 20 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΛΑΜΙΑ - ΛΙΒΑΔΕΙΑ
Αντιπολεμικές εκδηλώσεις

Δυο σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται τις επόμενες μέρες σε δυο μεγάλες πόλεις της Στερεάς Ελλάδας. Συγκεκριμένα:

- Αντιπολεμική, φιλειρηνική εκδήλωση, με θέμα «Γιουγκοσλαβία - Βαλκάνια, η κρίση επεκτείνεται», διοργανώνουν η Επιτροπή Ειρήνης Λαμίας και η «Νεανική Δράση για την Ειρήνη», την Παρασκευή 22 του Ιούνη, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Ελευθερίας στη Λαμία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα υπάρξει έκθεση αντιπολεμικής φωτογραφίας, καθώς και προβολή βίντεο από τους ΝΑΤΟικούς βομβαρδισμούς στη Γιουγκοσλαβία με σχολιασμό από τη δημοσιογράφο Αννα Μπαλλή. Θα ακολουθήσει ομιλία από τον Αν. Κακαρά, αντιπλοίαρχο του Πολεμικού Ναυτικού ε.α.

- Αντιιμπεριαλιστική εκδήλωση - συζήτηση διοργανώνει η Αντιπολεμική Κίνηση Λιβαδειάς, την Πέμπτη 21 του Ιούνη, στις 9.00 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο «Κρύας», με ομιλητή τον Νίκο Φωτιάδη, αντιπρόεδρο της ΕΕΔΥΕ και γραμματέα του Ευρωπαϊκού Φόρουμ για την ειρήνη.

Με ανακοίνωσή τους, οι διοργανωτές επισημαίνουν: «Οι δραματικές εξελίξεις στην ΠΓΔΜ φέρνουν ακόμα πιο κοντά την πιθανότητα γενικότερης αποσταθεροποίησης στα Βαλκάνια και επεκτείνεται με ευθύνη των ΗΠΑ και της ΕΕ».

Παράλληλα, τα μέλη της Αντιπολεμικής Κίνησης καλούν τα σωματεία, τους συλλόγους, τους επιστημονικούς και πολιτιστικούς φορείς να συμβάλουν με την παρουσία και τη δράση τους, στη διεύρυνση της Κίνησης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ