Πέμπτη 9 Απρίλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΟΤΑΜΙ
«Μας πρότειναν δυο υπουργεία για να μπούμε στην κυβέρνηση»

Το αλισβερίσι μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ποταμιού που ακολούθησε τις εκλογές της 25ης Γενάρη, ώστε το κόμμα του Στ. Θεοδωράκη να μετέχει στην συγκυβέρνηση, αποκαλύπτει το στέλεχός του, Θ. Σκόκος.

Σε άρθρο του που διανεμήθηκε από το γραφείο Τύπου του Ποταμιού γράφει: «Στην "Αυγή" έχει πέσει πανικός με το δημοσίευμα των "Financial Times" περί αλλαγής συμμαχιών στο κυβερνητικό σχήμα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και τις πιθανές εξελίξεις στην εσωτερική φαγωμάρα των συνιστωσών. Οι κομματικοί δημοσιογράφοι στα "κουτιά" του διαδικτύου προτάσσουν τα στήθη τους στην απόπειρα του "ξένου παράγοντα" να διαταράξει τις ισορροπίες του επιτυχημένου κυβερνητικού αχταρμά που αποπειράται επί εβδομήντα ημέρες να κυβερνήσει. Δικαίωμά τους. Επειδή όμως αναφέρονται και στο Ποτάμι και την υποτιθέμενη διάθεσή του να συμμετέχει στην κυβέρνηση, θα πρέπει να τους πούμε δυο λόγια ώστε να ενημερωθούν και να πάψουν να ανησυχούν (τουλάχιστον γι' αυτό)».

Συνεχίζει: «Αν θέλαμε, σύντροφοι, να μπούμε σ' αυτή την κυβέρνηση, θα το είχαμε κάνει από το απόγευμα της 26ης Ιανουαρίου όταν το πρότεινε ο Αλέξης Τσίπρας στον Σταύρο Θεοδωράκη κατά τη συνάντησή τους στα γραφεία σας στην Πλατεία Κουμουνδούρου. "Πάρτε κανά δύο υπουργεία και ελάτε κι εσείς μαζί". Δεν προβληματιστήκαμε καθόλου. Είπαμε "ευχαριστώ" και δεν πήραμε»...


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ