Τρίτη 31 Μάρτη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ
Με συγκέντρωση - συναυλία γιορτάζει τα 16 χρόνια ζωής και δράσης

Κυριακή 26 Απρίλη στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ

Με μια μεγάλη συγκέντρωση - συναυλία γιορτάζει το ΠΑΜΕ τη συμπλήρωση 16 χρόνων από την ίδρυσή του. Η συναυλία θα γίνει την Κυριακή 26 Απρίλη, στις 6.30 μ.μ., στο ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ.

Στο κάλεσμά του στους εργαζόμενους το ΠΑΜΕ, ανάμεσα σε άλλα, αναφέρει: «Το ΠΑΜΕ κλείνοντας 16 χρόνια από την ίδρυσή του στις 3 Απρίλη του 1999 πραγματοποιεί μεγάλη συγκέντρωση συναυλία αφιερωμένη στο διεθνές εργατικό τραγούδι.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους νέους, τις γυναίκες, να δώσουν μαζικό και μαχητικό "παρών", για να τιμήσουμε τους αγώνες της εργατικής τάξης. Να σηκώσουμε ακόμα πιο ψηλά τις σημαίες του αγώνα. Να τραγουδήσουμε τις αγωνίες των ταπεινών και καταφρονεμένων. Για να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στους αγώνες των εργαζομένων σ' όλο τον κόσμο.

Με τη μαζική συμμετοχή μας να στείλουμε μήνυμα ότι η εργατική τάξη παλεύει και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για καλύτερες μέρες, ότι θα συνεχίσουμε ακούραστα, χωρίς να λογαριάζουμε κόπο και χρόνο, τις προσπάθειες για την οργάνωση των δυνάμεών της, την οργάνωση της πάλης ξεπερνώντας εμπόδια που βάζουνε επιχειρηματικοί όμιλοι και οι κυβερνήσεις τους, ο κυβερνητικός και εργοδοτικός συνδικαλισμός. Να ακουστεί ακόμα πιο δυνατά το σύνθημα των αγώνων μας. "Χωρίς εσένα γρανάζι δεν γυρνά. Εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά"».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ