Σάββατο 28 Μάρτη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Εκδηλώσεις τιμής στον Ν. Μπελογιάννη
  • Εκδήλωση τιμής στη μνήμη του Νίκου Μπελογιάννη και των συντρόφων του, που εκτελέστηκαν στις 30 Μάρτη του 1952 από την αστική τάξη και την κυβέρνηση Ν. Πλαστήρα, διοργανώνουν οι ΤΟ Α' Αθήνας - Γαλατσίου και Ανατολικών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ μαζί με τις αντίστοιχες Οργανώσεις της ΚΝΕ. Η εκδήλωση θα γίνει αύριο Κυριακή, στις 12 μ., στο πάρκο Γουδή στη Λ. Μεσογείων (έναντι νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν»). Θα μιλήσει ο Στέφανος Λουκάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η ΚΟ Λευκάδας του ΚΚΕ διοργανώνει διήμερο εκδηλώσεων αφιερωμένο στον Ν. Μπελογιάννη, στο Εργατικό Κέντρο Λευκάδας, όπου θα λειτουργεί και έκθεση βιβλίου. Σήμερα Σάββατο, στις 8 μ.μ., θα προβληθεί η ταινία «Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο». Αύριο Κυριακή, στις 7.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τη Δήμητρα Σταματέλου, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας του ΚΚΕ.
  • Με αφορμή τη συμπλήρωση 63 χρόνων από την εκτέλεση του Ν. Μπελογιάννη, η ΤΟ Κοζάνης της ΚΝΕ οργανώνει εκδήλωση όπου θα προβληθεί η ταινία «Ο Ανθρωπος με το Γαρύφαλλο» και θα ακολουθήσει ομιλία από τον Γραμματέα του ΤΣ Κοζάνης της ΚΝΕ, Γιώργο Γκούμα. Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου (πίσω από τα παλιά τα ΚΤΕΛ) αύριο Κυριακή, στις 7 μ.μ.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ