Παρασκευή 27 Μάρτη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σε απέναντι όχθες ΠΑΟ - Super League

Οι κόντρες συμφερόντων στους κόλπους του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και ειδικότερα σε αυτούς της Super League καλά κρατούν μεταξύ των επιχειρηματιών των ΠΑΕ, και μάλιστα φαίνεται να διευρύνουν και το πεδίο σύγκρουσης. Ετσι, νέα δεδομένα (τουλάχιστον όπως τα ξέραμε μέχρι σήμερα) στο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος και της κεντρικής διαχείρισης που υπάρχει δημιουργούνται μετά τη χτεσινή στάση του Παναθηναϊκού. Οι διοικούντες των «πρασίνων» επέλεξαν την αποχή απ' τις συζητήσεις της υπόλοιπης Λίγκας με το συνδρομητικό κανάλι που έχει τα δικαιώματα για ανανέωση μιας ακόμη τριετίας (2016-'19) της σύμβασης. Κάτι που έχει διπλή αιτία αφού στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός αφενός φέρονται δυσαρεστημένοι με το κανάλι για το πώς προβάλλει τα παιχνίδια της ομάδας ενώ με αυτή τη στάση πιστοποιούν πλέον και την ευθεία σύγκρουσή τους με τη διοίκηση του συνεταιρισμού των ΠΑΕ.

  • Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, του Βίτορ Περέιρα και του Παϊτίμ Κασάμι σχετικά με όσα συνέβησαν στη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Η δίωξη αφορά στους πανηγυρισμούς του Πορτογάλου τεχνικού καθώς και του Ελβετού μέσου των «ερυθρόλευκων».
  • Η Super League ανακοίνωσε πως ο αγώνας Πανθρακικού - Ολυμπιακού για την 27η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Απρίλη (19.00). Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας είχε αναβληθεί λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου στο στάδιο της Κομοτηνής εξαιτίας έντονης βροχόπτωσης.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ