Τετάρτη 25 Μάρτη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις ΚΟ του ΚΚΕ

Με σύνθημα: «Καμία ανοχή στη νέα συμφωνία της κυβέρνησης και της ΕΕ για επέκταση του μνημονίου. Αμεση κατάργηση μνημονίων - εφαρμοστικών νόμων - ανάκτηση απωλειών. Ρήξη με την ΕΕ, το κεφάλαιο και την εξουσία τους», οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ πραγματοποιούν σε μια σειρά περιοχές της χώρας συγκεντρώσεις και άλλες εκδηλώσεις.

Μεταξύ άλλων, τις επόμενες μέρες πραγματοποιούνται και τα εξής:

Στην Αττική

Την Παρασκευή 27/3

-- Στις 7 μ.μ., στην Παλλήνη, στο 2ο Γυμνάσιο Γέρακα (Ανακρέοντος & Αριστογείτονος). Θα μιλήσει η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

Την Κυριακή 29/3

-- Στις 7 μ.μ., στα Ανω Λιόσια, αίθουσα Δημαρχείου. Θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

Τη Δευτέρα 30/3

-- Στις 7 μ.μ., στο Μπραχάμι, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη». Θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στο Νέο Ηράκλειο, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου». Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής.

-- Στις 7 μ.μ., στο 5ο Διαμέρισμα Πειραιά, στην αίθουσα της 5ης Δημοτικής Κοινότητας (Καλλέργη 143). Θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

Στην Ανατολική Στερεά - Εύβοια

Ενόψει της συγκέντρωσης στη Χαλκίδα, την Τετάρτη 1 Απρίλη, στις 7 μ.μ., στο Θέατρο Παπαδημητρίου με ομιλητή τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή Εύβοιας, τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν:

Αύριο, Πέμπτη

-- Εξορμήσεις στις επιχειρήσεις ΤΕΜΠΟ, Κελαϊδίτης ΕΠΕ και Αλλατίνη.

Την Παρασκευή 27/3

-- Στις 7 π.μ. περιοδεία στην επιχείρηση Κελαϊδίτης ΑΕ, στις 10 π.μ. στην επιχείρηση Zouras farm, στις 10 π.μ. στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών, στις 10.30 π.μ. στην επιχείρηση Παλίρροια - Σουλιώτης ΑΕ, εξόρμηση στους εργαζομένους της επιχείρησης ΣΟΓΙΑ.

Το Σάββατο 28/3

-- Στις 10 π.μ. πικετοφορία στο κέντρο της Χαλκίδας.

Στη Θεσσαλία

Αύριο, Πέμπτη:

-- Σύσκεψη γυναικών στη συνοικία «Ιπποκράτης» της Λάρισας.

-- Ομιλία στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων, στις 7.30 μ.μ., με τον Γ. Καΐκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή 27/3:

-- Ομιλία στον Πρόδρομο Τρικάλων, στις 7.30 μ.μ., με την Βάσω Μπακάση, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

Στη Ζάκυνθο

Η ΤΕ Ζακύνθου του ΚΚΕ πραγματοποιεί πολιτική συγκέντρωση, την Κυριακή 29 Μάρτη, στις 19.30, στα γραφεία της (Αλ. Ρώμα 45), με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις. Η πρόταση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Γραμματέας της ΤΕ και μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ Ν. Βουρδέρης.

Στο Αγρίνιο

Οι ΚΟ Αγρινίου του ΚΚΕ καλούν το λαό της περιοχής σε συγκέντρωση - συλλαλητήριο ενάντια στη νέα αντιλαϊκή συμφωνία της κυβέρνησης με την ΕΕ, το ΔΝΤ και την ΕΚΤ, την Παρασκευή 27/3 στις 19.00, στην κεντρική πλατεία της πόλης. Θα μιλήσει ο Νίκος Μωραΐτης, βουλευτής του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ