Πέμπτη 19 Μάρτη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ - ΜΕΝΙΔΙ - ΦΥΛΗ
Δεκάδες φορείς καλούν στο συλλαλητήριο για την Υγεία

Θα γίνει το Σάββατο, στις 11 π.μ., στο Δημαρχείο Περιστερίου

Με το μεγάλο συλλαλητήριο το Σάββατο, στις 11 π.μ., στο Δημαρχείο Περιστερίου κορυφώνεται η πλούσια δραστηριότητα δεκάδων Λαϊκών Επιτροπών, σωματείων, φορέων της Δυτικής Αθήνας για την Υγεία. Μετά από σχεδόν ένα μήνα με παρεμβάσεις, παραστάσεις διαμαρτυρίας, εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς και συνοικίες, με κάλεσμα στο λαό της περιοχής να παλέψει για «δημόσια, δωρεάν, υψηλού επιπέδου Υγεία», οι φορείς καλούν σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο.

Για τη διευκόλυνση των διαδηλωτών οι Λαϊκές Επιτροπές δρομολογούν πούλμαν από τις εξής περιοχές: Ανω Λιόσια: Στις 10 π.μ., στην Τριγωνική Πλατεία, πίσω από το Δημαρχείο. Ζεφύρι: Στις 10 π.μ., στη λεωφ. Γρηγορούσης (ύψος Αττικής Οδού). Μενίδι: Στις 10.15 π.μ., στο «Ηρώο». Ολυμπιακό Χωριό: Στις 10 π.μ., στα γραφεία της Λαϊκής Επιτροπής.

Μέχρι στιγμής το «παρών» στο συλλαλητήριο έχουν δηλώσει ότι θα δώσουν οι παρακάτω φορείς: Λαϊκές Επιτροπές Περιστερίου, Αιγάλεω, Χαϊδαρίου, Ιλίου, Πετρούπολης, Φυλής, Αγίων Αναργύρων - Καματερού, τα παραρτήματα του Συνδικάτου Οικοδόμων από Περιστέρι, Αιγάλεω, Ιλιον, Μενίδι, το Συνδικάτο Φαρμάκου και συναφών επαγγελμάτων Αττικής, το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής, ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας - παράρτημα Περιστερίου, η Σωματειακή Επιτροπή Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου, η Σωματειακή Επιτροπή Εργαζομένων ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, τα Σωματεία Εργαζομένων στα Νοσοκομεία «Αττικόν», ΨΝΑ «Δρομοκαΐτειο», «Ευαγγελισμός», «Αλεξάνδρα», το ΔΣ της Ενωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών - Πειραιώς, η Γενική Συνέλευση των γιατρών στο Κρατικό Νίκαιας, τα Σωματεία Εργαζομένων Δήμου Ιλίου, Αγίων Αναργύρων - Καματερού, Φυλής, οι σπουδαστές του ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Αιγάλεω, οι Σπουδαστικοί Σύλλογοι ΣΕΥΠ ΤΕΙ Αθήνας, Νοσηλευτικής ΤΕΙ Αθήνας, ο Σύλλογος ΑμΕΑ δυτικού τομέα «Γέφυρα Ζωής», το Σωματείο Κέντρου Βρεφών «ΜΗΤΕΡΑ», η Α' ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής (Περιστερίου), οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιστερίου «Ελλη Αλεξίου» και «Δημήτρης Γληνός», οι Σύλλογοι Γυναικών Αιγάλεω, Περιστερίου, Ιλίου, Πετρούπολης, Αγίων Αναργύρων - Καματερού, Χαϊδαρίου, Φυλής, Ζεφυρίου, Αγίας Βαρβάρας, τα Σωματεία Συνταξιούχων ΙΚΑ Περιστερίου, Αιγάλεω, Ιλίου, Ανω Λιοσίων - Καματερού, η Ενωση ΕΒΕ Περιστερίου, ο Σύλλογος ΕΒΕ Ιλίου, η Ενωση Βιοτεχνών Μετάλλου Αττικής, ο Σύνδεσμος εργολάβων ηλεκτρικών έργων Αττικής, η Συντεχνία Επιπλοποιών και Ξυλουργών - Καταστηματαρχών Αθηνών και προαστίων, οι Σύλλογοι ΕΒΕ Αχαρνών και Αιγάλεω, οι Επιτροπές Ανέργων Ανω Λιοσίων και Αγίων Αναργύρων, η Ενωση Γονέων Ανω Λιοσίων, το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του 2ου Γυμνασίου Ανω Λιοσίων.

Επίσης, τις λαϊκές διεκδικήσεις για την Υγεία στηρίζουν οι δημοτικές αρχές Πετρούπολης και Χαϊδαρίου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συνεχίζουν τις παρεμβάσεις για την Παιδεία(2018-11-13 00:00:00.0)
Σήμερα η κινητοποίηση των φορέων για την Παιδεία(2018-11-02 00:00:00.0)
Μεγάλη συγκέντρωση στις 6 Ιούνη ενάντια στη χωματερή(2018-06-02 00:00:00.0)
Μεγάλη συγκέντρωση στις 6 Ιούνη ενάντια στη χωματερή(2018-05-30 00:00:00.0)
Παρουσίαση του Λευκώματος για τη δράση του ΚΚΕ και του εργατικού κινήματος στη Δ. Αθήνα(2016-11-18 00:00:00.0)
Το Συντονιστικό εργαζομένων ΟΤΑ Αττικής(2003-06-12 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ