Πέμπτη 12 Μάρτη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις ΚΟ του ΚΚΕ

-- Με σύνθημα «Καμία ανοχή στη νέα συμφωνία κυβέρνησης και ΕΕ για επέκταση του μνημονίου. Αμεση κατάργηση μνημονίων - εφαρμοστικών νόμων - ανάκτηση απωλειών. Ρήξη με την ΕΕ, το κεφάλαιο και την εξουσία τους», η ΤΟ Ρεθύμνου του ΚΚΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση, αύριο Παρασκευή, στις 7.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου. θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Η ΤΕ του Τομέα Υπαίθρου Αχαΐας του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση το Σάββατο 14/3, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων στο Εργατικό Κέντρο Αιγίου, με θέμα: «Η αποτίμηση της συμφωνίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με την ΕΕ, η λίστα μεταρρυθμίσεων, οι επιπτώσεις στη ζωή των λαϊκών στρωμάτων. Η αναγκαιότητα οργάνωσης της λαϊκής πάλης». Θα μιλήσει ο Σίμος Ντούμας, γραμματέας της ΤΕ.

-- Συγκέντρωση ενάντια στην επέκταση του μνημονίου διοργανώνουν και οι ΤΕ Πόλης και Υπαίθρου Χανίων του ΚΚΕ, τη Δευτέρα 16/3, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΕΒΕΧ (4ος όροφος). Θα μιλήσει ο Μ. Συντυχάκης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ