Πέμπτη 12 Μάρτη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Αλλες πρωτοβουλίες από συνδικάτα
  • Κινητοποίηση για τη διεκδίκηση μέτρων προστασίας για τους άνεργους και τις οικογένειές τους, διοργανώνει το Συνδικάτο Οικοδόμων Θεσσαλονίκης, σήμερα Πέμπτη, στις 10.30 π.μ., στον ΟΑΕΔ της Δωδεκανήσου.
  • Κινητοποίηση για την καταβολή των δεδουλευμένων των ναυτεργατών της ΝΕΛ, διοργανώνει σήμερα, Πέμπτη στις 6 μ.μ., το Εργατικό Κέντρο Σάμου, στην πλατεία Καρλοβάσου.
  • Σε μέρα δράσης κατά της απλήρωτης δουλειάς στις ιδιωτικές επιχειρήσεις Υγείας (κλινικές, γηροκομεία, διαγνωστικά κέντρα) μετατρέπουν το Σάββατο 14 Μάρτη, το Σωματείο Προσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών Αθήνας και το Συνδικάτο Εργαζομένων στην Ιδιωτική Υγεία Πειραιά.
  • Μαζική παρέμβαση για το ζήτημα της ανεργίας διοργανώνουν τα Συνδικάτα Οικοδόμων, Επισιτισμού - Τουρισμού, Μετάλλου, Επεξεργασίας Ξύλου, Ηλεκτροτεχνιτών και ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος, την Πέμπτη 19 Μάρτη, 4 μ.μ., στο υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29).
  • Την ίδια μέρα, Πέμπτη 19 Μάρτη, συνέντευξη Τύπου, όπου θα παρουσιάσουν τις διεκδικήσεις τους για μέτρα προστασίας των ανέργων και για άμεση υπογραφή κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, θα δώσουν η Κεντρική Διοίκηση του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων της Αττικής και τα προεδρεία των κλαδικών συνδικαλιστικών οργανώσεων σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κέρκυρα, Ιωάννινα και Ζάκυνθο. Η συνέντευξη θα δοθεί στις 11 π.μ., στα γραφεία του Συνδικάτου (Γλάδστωνος 3, στοά Φέξη, Ομόνοια, 7ος όροφος).
  • Συγκέντρωση ανέργων και απλήρωτων οργανώνει το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, την Τρίτη 31 Μάρτη, στις 11 π.μ., στην αίθουσα του ΕΚΛ και μετά διαμαρτυρία στον ΟΑΕΔ.
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Αγωνιστικές παρεμβάσεις για μέτρα προστασίας των ανέργων (26/9/2017)
Γιορτές για παιδιά και γονείς (7/4/2015)
Την Πέμπτη η παρέμβαση Συνδικάτων για την ανεργία (13/3/2015)
Σύσκεψη και δράσεις για μέτρα προστασίας των ανέργων (4/3/2015)
Σύσκεψη για τις γυναίκες (30/3/2005)

Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org