Σάββατο 7 Μάρτη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Κινητοποιήσεις

ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΕΣ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ - ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ - ΠΕΕΜΑΓΕΝ - ΠΕΠΡΝ - ΠΕΣ/ΝΑΤ για την καταπολέμηση της απλήρωτης εργασίας, την υπεράσπιση των συγκροτημένων δικαιωμάτων, ΣΣΕ, κοινωνική ασφάλιση. Η συγκέντρωση θα γίνει την Τετάρτη 11 Μάρτη, 10.30 π.μ., πλατεία Τερψιθέας, στον Οίκο Ναύτη.

ΑΝΕΡΓΙΑ: Παρέμβαση για το ζήτημα της ανεργίας πραγματοποιούν, συντονίζοντας τη δράση τους, τα Συνδικάτα που δραστηριοποιούνται στην Αττική Οικοδόμων, Επισιτισμού-Τουρισμού, Μετάλλου, Επεξεργασίας Ξύλου, Ηλεκτροτεχνιτών και ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος. Η παρέμβαση, που αποφασίστηκε σε κοινή σύσκεψή τους, θα γίνει την Πέμπτη 19 Μάρτη, 4 μ.μ., στο υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29).

ΝΕΣΤΛΕ: Σε στάση εργασίας και έκτακτη Γενική Συνέλευση, τη Δευτέρα 9 Μάρτη, καλεί το Συνδικάτο Γάλακτος - Ποτών - Τροφίμων Αττικής τους εργαζόμενους της «Nestle», προκειμένου να πάρουν αποφάσεις για τον αγώνα τους ενάντια στις μειώσεις μισθών και τις ατομικές συμβάσεις που επέβαλε πρόσφατα η εργοδοσία. Το συνδικάτο έχει προκηρύξει 2ωρη στάση εργασίας, από τη 1 μ.μ. έως τις 3 μ.μ., ενώ την ίδια ώρα θα γίνει η Γενική Συνέλευση στις εγκαταστάσεις του Ταύρου.

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ: Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, Δημοσίου, ΟΣΕ, OAEE, ΝΑΤ, ΤΑΕ - ΟΑΕΕ και ΟΤΑ οργανώνουν περιφερειακές συσκέψεις σε όλη τη χώρα με στόχο να ενημερώσουν για τις εξελίξεις σχετικά με τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί και να οργανωθεί η πάλη «για να πάρουμε πίσω όλα όσα μας έχουν αφαιρέσει». Οι συσκέψεις θα γίνουν από τη Δευτέρα 9 Μάρτη ως και την Τρίτη 17 Μάρτη.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Πολλαπλασιάζονται οι αποφάσεις συμμετοχής σε όλη τη χώρα(20/4/2021)
Πλατύ άνοιγμα σε χώρους δουλειάς για την απεργία στις 18 Φλεβάρη(12/2/2020)
Καθημερινές συσκέψεις για την προετοιμασία της απεργίας(18/5/2018)
Δραστηριότητα με επίκεντρο τις Συλλογικές Συμβάσεις(24/2/2018)
Στη μάχη για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας(14/2/2018)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ