Πέμπτη 5 Μάρτη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Σήμερα διαδηλώνουν οι φρουτοπαραγωγοί στην Αγιά

Συλλαλητήριο, με τρακτέρ, φρουτοπαραγωγών από διάφορες περιοχές της Κεντρικής και της Βόρειας Ελλάδας, πραγματοποιείται σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, στην κεντρική πλατεία της Αγιάς Λάρισας. Στο συλλαλητήριο, που γίνεται με πρωτοβουλία της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας και των Αγροτικών Συλλόγων και Συνεταιρισμών της Αγιάς, θα πάρουν μέρος οι μηλοπαραγωγοί της περιοχής και μαζί τους παραγωγοί μήλων, ροδάκινων κι άλλων φρούτων από τους Νομούς Ημαθίας, Πέλλας, Κοζάνης, Καστοριάς κ.ά.

Διεκδικούν από την κυβέρνηση άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που έχει προκαλέσει στους παραγωγούς το εμπάργκο της ΕΕ προς τη Ρωσία. Στο πλευρό των αγροτών στέκονται οι έμποροι και οι βιοτέχνες της Αγιάς, οι οποίοι, με απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου και σε ένδειξη αγωνιστικής συμπαράστασης και συμπαράταξης, θα κλείσουν τα μαγαζιά τους το διάστημα που θα διαρκέσει το συλλαλητήριο.

Επίσης, σε συγκέντρωση στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ και στη συνέχεια του ΕΛΓΑ στη Λαμία, σήμερα, Πέμπτη, στις 10 π.μ., καλούν οι Αγροτικοί Σύλλογοι Μακρακώμης, Στυλίδας - Εχιναίων, Πελασγίας και ο Ενωτικός Αγροτικός Σύλλογος Λοκρίδας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ